Justin Bieber baba oldu! Bebek Jack Blues Bieber'in ilk fotoğrafı

Justin Bieber baba oldu! Bebek Jack Blues Bieber'in ilk fotoğrafı
Hailey Bieber ve Justin Bieber artık evebeynler!

Justin Bieber, erkek bebeklerinin doğum haberini, sosyal medya hesabından paylaştı.Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber, baba oldu. Model Hailey Bieber ile evli olan Justin Bieber, baba olmanın sevincini sosyal medyada hayranlarıyla paylaştı.

Bieber çifti, "Evine hoş geldin Jack Blues Bieber" yazarak minik bebeğin ilk fotoğrafını da paylaştı.

gbf.jpg

'Eve Hoş Geldin Jack Blues Bieber.'

Paylaşımına Hailey Bieber ile yakın arkadaş olan Kylie Jenner ve Khloé Kardashian da fotoğrafı beğenirken, "Jack blues!!!!!! Tebrikler!!!!! Bu minik ayağı çok ama çok seviyorum" diyerek ünlü çifti tebrik etti.

333-13.webp

Dünyanın en ikonik çifti !

2018'de evlenen Hailey ve Justin Bieber, mayıs ayında hamileliği duyurmuştu. Geçtiğimiz yıl da Hailey Bieber, anne olmayı dört gözle beklediğini söylemişti.

Anne olmakla ilgili sık sık konuşan Bieber, "Çocuk sahibi olmak istiyorum ama korkuyorum. İnsanların kocam veya arkadaşlarım hakkında bir şeyler söylemesi tamam ama insanların bir çocuk hakkında bir şeyler söylemesiyle yüzleşmek zorunda kalacağımı hayal edemiyorum. Onları yetiştirmek için elimizden gelenin en iyisini yapabiliriz. Yeter ki sevildiklerini ve güvende olduklarını hissetsinler"demişti.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.