Dolunay Soysert neden tt oldu? Dolunay Soysert kimdir? Neden gündemde?

Dolunay Soysert neden tt oldu? Dolunay Soysert kimdir? Neden gündemde?
Ünlü oyuncu Dolunay Soysert saatlerdir X platformunda gündemde. Peki Dolunay Soysert neden gündem oldu? Dolunay Soysert'in saatlerdir gündemde kalmasını sağlayan olay ne? İşte detaylar...

Dolunay Soysert, 25 Mart 1973 tarihinde Adana'da doğdu. Ünlü oyuncu ilk olarak "Cumhuriyet" filmindeki "Latife Hanım" rolü ile tanındı. Kariyeri boyunca "Unutma Beni", "Elimi Bırakma" ve "Tozluyaka" gibi popüler dizilerde rol aldı.

Peki güzel ve başarılı oyuncu Dolunay Soysert neden saatlerdir gündemden düşmüyor? İşte cevap...

Dolunay Soysert neden gündem oldu?

Ünlü oyuncu Dolunay Soysert bugün (24 Ağustos Cumartesi) saatlerce X platformunda gündemin ilk sıralarında yer aldı.

Güzel oyuncunun gündem olmasını sağlayan şey, NOW TV tanıtım filmi çekimlerinden paylaştığı pozlar oldu.

Soysert, "dolibom" kullanıcı adlı instagram hesabından, ünlü makyaj sanatçısı Önder Tiryaki'nin kendisini tanıtım filmi için hazırladığı anların fotoğraflarını paylaştı. Fotoğrafları paylaşırken "Kılıç göz yaptık" ve "Alkışını alıyor Önder" açıklamalarını yazan Dolunay Soysert'in bu pozları takipçileri tarafından oldukça beğenildi.

whatsapp-image-2024-08-24-at-22-44-47.jpeg

whatsapp-image-2024-08-24-at-22-45-01.jpeg

Dolunay Soysert kimdir?

Dolunay Soysert, 30 Mayıs 1975 tarihinde Malatya, Türkiye'de dünyaya gelmiştir. Türk dizi ve sinema oyuncusudur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olan Soysert, oyunculuk kariyerine tiyatro ile başlamıştır.

2000'li yılların başında televizyon dizilerinde rol almaya başlamış ve "Gülbeyaz", "Yerli Malı", "Baba Ocağı" gibi yapımlarda dikkat çekici performanslar sergilemiştir. Ayrıca "Kapatı", "Aykut Enişte" gibi sinema filmlerinde de görev almıştır. Dolunay Soysert, yetenekli bir oyuncu olmasının yanı sıra, çeşitli sosyal sorumluluk projelerinde de aktif olarak yer almaktadır.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.