Jennifer Lopez'in son pozu nefes kesti! Instagram sallandı

Jennifer Lopez'in son pozu nefes kesti! Instagram sallandı
Dünyanın en ünlü şarkıcılarından biri olan Jennifer Lopez ilerleyen yaşına rağmen fit vücudu ile dikkat çekerken bir dergiye verdiği poz Instagram'da günün konusu oldu.

Seksi şarkıcı JLO Instyle dergisi için objektif karşısında poz verirken bazılarını da takipçileri için Instagram'da paylaştı. Milyonlarca beğeni ve yorumun yanısıra etkileşim elde eden başarılı yıldıza esprili mesajlar da atıldı.

Anthony Maule'nin çektiği Jennifer Lopez fotoğrafları dünyanın gündemine oturdu.

Lopez'in paylaştğı üç poz içinden en çok yorum alanı ise bu oldu. Birçok hayranı "Jennifer insan olamaz" derken bir tanesi de "Bir parça kumaşım var ama ne yapacağımı bilemiyorum" yazarak poza esprili bir yorum getirdi. 

JLo'nun bazı payranları da onun her fırsatta bedenini sergilediğini ve bundan hiç hoşlanmadıklarını belirterek ünlü yıldızı eleştirdi. 

Lopez ise dergiye yaptığı açıklamada "Kendime bakıyorum ve bu da görünüyor" diye konuştu. 49 yaşındaki iki çocuk annesi Lopez, ilerleyen yıllara rağmen bozulmayan görüntüsünü "sıkı çalışmanın sonucu" olarak nitelendirdi.

jennifer lopez

Geçip giden yıllara meydan okuyan Jennifer Lopez, sosyal medya paylaşımıyla olay yarattı. Kırmızı bir elbise giyen 49 yaşındaki Lopez, kol ve sırt kaslarını gözler önüne seren bir pozuna Instagram sayfasında yer verdi. Lopez bu pozunu "Bu geceki şovdan sonra kendimi süper kadın gibi hissediyorum" notuyla paylaştı. 

Lopez paylaşımında 27 günde 15 kez şov yaptığını ve bu yolun başındayken kendi kendine bu işten daha güçlü bir şekilde çıkmaya söz verdiğini belirtti. "Çalışacağım ve hayatım boyunca sahip olduğum en kusursuz şekle sokacağım bedenimi" diyen Lopez, egzersiz programları sırasında kendini yorgun hissettiği anlar da olduğunu belirterek bulabildiği her fırsatta hatta seyahatte bile programını aksatmadığını belirtti. Birçok duygu hissettiğini belirten Lopez "Ama en çok güçlü, mutlu ve müteşekkir hissediyorum" diye yazdı. 

jennifer lopez

Lopez'in kol kasları ise takipçileri arasında tartışma konusu oldu. Bazıları görüntünün photoshop yardımıyla rötuşlandığını ileri sürerken bazıları da Lopez'in uzun yıllar spor yaptığını o yüzden kaslarının bu kadar gelişmiş olabileceğini belirtti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.