İzdivaç prensesi Hanife silikon yaptırdı, estetik oldu

İzdivaç prensesi Hanife silikon yaptırdı, estetik oldu
Yıllarca ekranlarda yer alan ve yaşadığı onca ilişkiye rağmen evlenemeyen Hanife programın kaldırılmasının ardından hala konuşuluyor. Televizyonda kaldığı sürece ünlülüğün dibine vuran eski gelin adayı kazandığı paraları kendisine harcamayı ihmal etmedi ve hem estetik hem de silikon yaptırdı. İşte Hanife'nin yeni hali.

Evlenme isteğiyle izdivaç programına katılan ancak televizyon ünlüsü olmaktan ileriye gidemeyen Hanife yeni bir görünüme kavuştu. Sosyal medyada yaptığı reklamlar ve kazandığı paralarla adından söz ettiren eski gelin adayı hala gündem olmayı başarabilyor. Yüzbinlerce takipçisi bulunan Hanife sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor ve her halini yayınlıyor.

Silikon ve estetik yaptırdı
En çok kullandığı fotoğraf uygulaması Instagram'da gün aşırı paylaşımlarda bulunan Hanife'nin son hali gözden kaçmadı ve dudaklarına silikon taktırdığı, kendisine de estetik yaptırdığı gözlemlendi. Yeni stilini görenler ise 'O eski halinden eser yok' yorumunda bulundu.

İddiaları doğruladı
Hakkında çıkan haber için Instagram'dan açıklama yapan Hanife, dudaklarına silikon yaptırdığını doğruladı. Hanife, "2 yıl önce yaptırmıştım." dedi.

hanife yeni hali estetik

hanife yeni hali estetik

hanife yeni hali estetik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.