Instagram fenomeni Hakan Kakız hapatılan hesabı için türbeye gitti

Instagram fenomeni Hakan Kakız hapatılan hesabı için türbeye gitti
100 binden fazla takipçisinin bulunduğu Instagram hesabı kapatılan Hakan Kakız dört gün sonra gittiği Eyüp Sultan Türbesi'nde mutlu haberi aldı.

Her fotoğrafı binlerce beğeni alan Hakan Kakız kendisinden dj, sunucu ve oyuncu olarak bahsediyor. Kakız'ın 4 gün önce hesabı Instagram yönetimi tarafından kapatılarak askıya alınmıştı. Sosyal medya fenomeni yaptığı başvurulardan da sonuç alamayınce Eyüp Sultan Türbesi'ne gitti. Dualarının işe yaradığını anlatan bir video yayınlayan Kakız'a destek mesajı yağdı.

Türbeye gidip dua ettikten yaklaşık 3 dakika sonra, Instagram yönetiminden mail aldığını ve hesabının açıldığını belirten Hakan Kakız, türbe ziyaretinin sadece Instagram hesabının açılması için olmadığını ve ibadet ettiğini de belirtti.

Instagram'ın hayatındaki yerini hesabı kapatıldıktan sonra anladığını belirten Hakan Kakız, hesabının açılması sonrasında oldukça mutlu görünüyor. Biz de Instagram hesabı açılan Kakız'a gözün aydın diyor, yoğun bir biçimde kullandığı Instagram hikayeleriyle mutlu günler diliyoruz. WEBTEKNO

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.