Hayatını kaybeden Vural Çelik’in son paylaşımı ortaya çıktı! Avrupa Yakası'nın Kubilay'ından üzen sözler

Hayatını kaybeden Vural Çelik’in son paylaşımı ortaya çıktı! Avrupa Yakası'nın Kubilay'ından üzen sözler
Daha önce Avrupa Yakası, Bir Demet Tiyatro ve Seksenler gibi pek çok yapımda rol alan ünlü oyuncu Vural Çelik 51 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü ismin vefatı sonrası sosyal medyada yaptığı son paylaşım ortaya çıktı.

Ekranlarda Avrupa Yakası dizisi ile tanınan ve aralarında Bir Demet Tiyatro, Avrupa Yakası, Yahşi Cazibe, Seksenler ve Bayrampaşa Ben Fazla Kalmayacağım gibi pek çok yapımda yer alan oyuncu Vural Çelik, önceki gün hayatını kaybetti.

Çelik'ten gelen acı haber sonrası başta Birol Güven olmak üzere pek çok sanatçı dostu sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada ve baş sağlığı mesajında bulundu.

VURAL ÇELİK'İN SON PAYLAŞIMI SEVENLERİNİ ÜZDÜ

Vural Çelik'in ölümünün ardından eski açıklamaları gündem oldu. Ünlü oyuncunun sosyal medyada yaptığı son paylaşım sevenlerini üzdü.

Ünlü oyuncunun özellikle tedavi gördüğü hastaneden 2 gün önce sosyal medya hesabından paylaşımı dikkat çekti.


HASTANEYE GELMEKTEN YAKINDI

vural-celik2.webp
Vural Çelik 51 yaşında hayatını kaybetti.

Vural Çelik'in hastaneden yapmış olduğu paylaşımda, "Hastaneye geldiğim kadar dizi bölümü çekseydim, şimdiye kadar yatım, villam olurdu" ifadelerini kullanması dikkat çekti.

MENAJERİ AÇIKLAMADA BULUNDU


Ölüm haberi ile ilgili Çelik'in menajeri Rasim Özcan ise ''Henüz yeni öldü, ölüm haberi doğru fakat neden öldüğüyle ilgili net bir şey söyleyemiyorum. Hastanedeydi. Şeker, kalp tansiyon hepsi var" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.