Çok istedi oldu: Volkan Demirel ile Zeynep Sever Demirel bebeğinin cinsiyetini açıkladı

Çok istedi oldu: Volkan Demirel ile Zeynep Sever Demirel bebeğinin cinsiyetini açıkladı
Eski futbolcu Volkan Demirel ile 2010 yılından bu yana mutlu birlikteliği süren ve şimdilerde üçüncü çocuklarını kucaklarına almayı bekleyen Zeynep Demirel, bebeğinin cinsiyetini açıkladı.

Yade ve Yeda adında iki kızları olan ünlü çift, şimdilerde üçüncü çocuk heyecanı yaşıyor. Zeynep Sever Demirel sosyal medya hesabında "Detaylı ultrasona gidiyoruz. Cinsiyet de böylelikle tamamen kesinleşmiş olacak. Tahminleri alalım" notuyla takipçilerine seslendi.

y226mwjxneikci0wcsyi3a.webp

"Üçüncü kız yolda"

Zeynep Demirel yaptığı paylaşım sonrası "Kız geliyor" diyerek üçüncü kez kız annesi olacağını takipçilerine açıkladı.

Demirel "Ben testi yaptığım andan itibaren kız olduğundan emindim ve kız olsun istiyordum ama yanlış anlaşılmasın tabii ki erkek olsaydı da asla üzülmezdim önemli olan sağlıkla dünyaya gelmesi, bu işin esprisi. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederiz hepinize. Üç kızla ev baya şenlikli olacak orası kesin" ifadelerini kullanarak mutluluğunu dile getirdi.

yk8ef8jqqkixrez1iqjspg.webp

Boşanma iddiaların yalanladı

Geçtiğimiz aylarda Demirel çiftinin boşanacağı hatta Zeynep Demirel'in dava açtığı iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Ancak Volkan Demirel, konuyla ilgili sessizliğini bozmuş ve sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla iddiaları yalanlamıştı.

35-aylik-hamile-olan-zeynep-sever-demirel-hamilelik-surecini-anlatti-xrmde.jpg

"Bazen tartışıyoruz, anlaşamıyoruz"

Demirel "Bazen (çoğu evlilikte olduğu gibi) tartışıyoruz, anlaşamıyoruz. Fakat boşanma davası açtığımız yönündeki haberler doğru değil. Şu an karşıklıklı sabah kahvemizi içiyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

s-c2e10b704743505969e1dae284c41546e2bec736.jpg

"Boşanma gibi bir durum yok"

Ardından Zeynep Demirel çıkan haberlerle ilgili "Biliyorsunuz ki ben 19 yaşındayken Volkan'la çıkmaya başladık. Dolayısıyla beraber büyüdük. Her evlilikte olduğu gibi, zaman zaman bizim de evliliğimizde tartışmalar ve fikir ayrılıkları oldu. Teyit etmeden, dava açılmış gibi bir durumun yansıtılmasını doğru bulmuyorum. Sonuçta iki çocuğumuz var, biz onları gözümüzden sakınıyoruz. Boşanma gibi bir durum yok. Biz çocuklarımızı korumak adına çok strese girdik" açıklamasını yapmıştı.

632c465de4bfdd2db038461c.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Canan İspir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.