Hayatını kaybeden oyuncu Tanju Tuncel yarın son yolculuğuna çıkacak!

Hayatını kaybeden oyuncu Tanju Tuncel yarın son yolculuğuna çıkacak!
Tiyatro ve sinema sanatçısı Tanju Tuncel 83 yaşında hayatını kaybetti. Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre Tuncel cenazesi yarın İstanbul'daki Erenköy Galip Paşa Camii'nde defnedilecek.

'Geniş Aile', 'Dadı' ve 'Eyvah Eyvah' gibi birçok filmde rol alan oyuncu Tanju Tuncel hayatını kaybetti. 83 yaşında hayata gözlerini yuman büyük oyuncu yarın son yolculuğuna çıkacak.

Hayatını kaybeden usta oyuncu Tanju Tuncel, yarın son yolculuğuna uğurlanacak

"CANLANDIRDIĞI KARAKTERLERLE HAFIZALARA KAZINDI"

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın sosyal medya hesaplarından vefatının ardından yayınlanan yazıda, "Oynadığı karakterle anılacak büyük oyuncu Tanju Tuncel Allah'tan rahmet diliyoruz. başınız sağolsun." ve bir hayran. konuşma kaydedildi. Çok sayıda oyun, film ve dizide rol alan Tuncel'in cenazesi yarın öğle namazından sonra İstanbul Erenköy Garip Paşa Camii'nde toprağa verilecek.

TANJU TUNCEL KİMDİR?

1940 yılında Adana'da doğan Tanju Tuncel, Akhisar Ortaokulu, Erenköy Kız Lisesi ve daha sonra İstanbul Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nü bitirdi. Gençlik Tiyatrosu'nda oyunculuğa başladı ve İstanbul Belediye Tiyatrosu'ndan emekli oldu. Necdet Yakın'la arkadaşıyla kısa bir evliliği oldu. 'Şaşıfelek Çıkmazı', 'Büyük Aile', 'Ruhsar', 'Suduka' gibi dizilerde rol aldı.

Sanatçı Tanju Tuncel hayatını kaybetti - Son Dakika Haberleri

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.