Hasan Can Kaya'nın programı Konuşanlar'da gülmekten kırıp geçiren anlar!

Hasan Can Kaya'nın programı Konuşanlar'da gülmekten kırıp geçiren anlar!
Hasan Can Kaya'nın sevilen programı Konuşanlar, bu hafta da eğlenceli anlara sahne oldu. Bir seyircinin İbrahim Tatlıses ile olan anısını anlattığı anlar, kahkaha tufanı yaşattı.

Yayın hayatına YouTube'ta başlayan ve milyonlarca izlenme almasının ardından Exxen'e transfer olan Konuşanlar, her yayınlanan bölümüyle gündem olmayı başarıyor. Hasan Can Kaya'nın sunduğu programın bu haftaki bölümünde bir izleyicinin İbrahim Tatlıses'le olan anısını anlattığı anlar kırdı geçirdi.

Özcan adındaki seyirci, mikrofonun kendisine geldiği anlarda İbrahim Tatlıses ile olan anısını anlattı. Patronunun Urfalı olduğunu söyleyen Özcan, "Benim artislerle olayım var. İbrahim Tatlıses eczaneye gelip çiğköfte yaptı. Geldi vallahi geldi. Benim patronum Urfalı köy ağası eczanesi var iki tane İbrahim Tatlıses de onun yanına geliyordu. Eczaneye gelip çifköfte yaptı. Çok güzel çiğköfte yapıyordu. Çifköfteyi yoğurduktan sonra tavana attı. Tutarsa olmuş, diyordu." dedi.

8-001.png

Hasan Can Kaya ise, "O biz de yoktu mesela o İbo'ya özgü olabilir." dedi. Ardından eşiyle ilgili konuşan Özcan, "Çok iyi bir insan hakikaten çok iyi bir insan" dedikten özelliklerini saydı: "İyi bir ev annesidir, çok iyi yemekler yapar."

HASAN CAN KAYA'DAN KAHKAHAYA BOĞAN YANIT

Hasan Can Kaya hemen konuya hemen dahil olarak, "Sanki bir işletmeden memnun kalmış gibi bahsediyorsun" deyince seyirciler kahkaha tufanı yaşadı.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.