Başarılı oyuncu Akın Akınözü'nün acı günü!

Başarılı oyuncu Akın Akınözü'nün acı günü!
Başarılı oyuncu Akın Akınözü, uzun süredir kanser tedavisi gören annesinin acı kaybıyla sarsıldı.

Hercai isimli diziyle hafızalara kazınan başarılı oyuncu Akın Akınözü, bugün annesinin acı haberiyle büyük üzüntü yaşıyor. Oğlu gibi oyuncu olan ve eski TRT sunucusu Özlem Akınözü, uzun süredir kanser tedavisi ile mücadelesi ediyordu.

Karagül, Zeytin Tepesi, Avlu ve Deliha 2 gibi sinema filmi ve dizilerde oynayan Özlem Akınözü yıllardır mücadele ettiği kansere yenik düştü. Oyuncu ve sunucu Özlem Akınözü 59 yaşında yaşamını yitirdi.

ekran-goruntusu-2024-07-20-110315-w7bu.webp

Acı haberi kurucusu olduğu yardım derneği duyurdu!

Özlem Akınözü'nün kuruculuğunu yaptığı yardım derneği sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla Özlem Akınözü'nün hayatını kaybettiğini duyurdu.

Yapılan duyuruda; "Acı kaybımız... Dernek kurucularımızdan Özlem Akınözü'nü kaybettik. Çok üzgünüz harika bir insanı daha kaybettik... Mekânı cennet olsun. Tüm ailesine sevenlerine sabırlar diliyoruz" ifadeleri yer aldı.

Özlem Akınözü'nün cenaze töreni ne zaman?

Eski TRT sunucusu ve oyuncu Özlem Akınözü'nün cenaze törenine ilişkin net bir bilgi şuan için bilinmiyor. Akınözü'nün cenaze törenine dair bilginin kısa sürede açıklanması bekleniyor.

ekran-goruntusu-2024-07-20-110335-8gjj.webp

Özlem Akınözü kimdir?

Özlem Arın Akınözü, 13 Ekim 1964'te Ankara'da doğumludur. İlkokul eğitimini Ahmet Vefik Paşa'da, daha sonra ise Özel Yükseliş Koleji ve Özel Yenişehir Koleji'nde tamamlayan Özlem Akınözü, üniversite eğitimini Ankara Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde bitirdi. Babası TRT'nin ilk spikerlerinden ve aynı zamanda oyuncu olan Süreyya Arın'dır.

Özlem Arın Akınözü babası gibi seslendirme, oyuncu ve sunuculuk görevinde etkin rol almıştır. 2004-2005 yıllarında Akademi Medya'da seslendirme hocalığı yapan Özlem Akınözü uzun süredir kanser hastalığı ile mücadele veriyordu. Başarılı oyuncu Özlem Akınözü 59 yaşında 20 Temmuz 2024 Cumartesi günü yaşamını yitirdi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.