Güldür Güldür Mesut’un nişanlısı kim? Uğur Bilgin'in nişanlısının adı ne, kaç yaşında?

Güldür Güldür Mesut’un nişanlısı kim? Uğur Bilgin'in nişanlısının adı ne, kaç yaşında?
Güldür Güldür'ün Mesut'u Uğur Bilgin evliliğe ilk adımı attı, gizemli nişanlı merak konusu oldu.

Fatma Müge Yücetürk - Show TV’de yayınlanan komedi programı Güldür Güldür Show’da Mesut karakteri ile yer alan Uğur Bilgin’den mutlu haber geldi. Nişanlandığını açıklayan ünlü oyuncunun gizemli nişanlısı merak konusu oldu. Güldür Güldür Show’un Mesut’u Uğur Bilgin evliliğe ilk adımı attı. Sosyal medya hesabından nişan fotoğrafını paylaşan Bilgin, takipçilerini ve sevenlerini mutlu etti. Nişan haberinin duyulmasının ardından Uğur Bilgin’in gözlerden uzak bir ilişki yaşadığı nişanlısının kim olduğu merak edilmeye başlandı. Peki Uğur Bilgin’in nişanlısı kim, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

guldur-guldur-4.webp

Kişisel Instagram hesabından bir fotoğraf yayınlanan ünlü oyuncu Uğur Bilgin, nişanlandığını duyurdu. Bilgin’in, nişanlısı ile birlikte pasta keserken yayınlandığı fotoğraf kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Uğur Bilgin fotoğrafı 27.06.2023 tarihi ve yüzük emojileri ile süsleyerek paylaştı.

Uğur Bilgin’i ilk tebrik edenler arasında Güldür Güldür Show’daki rol arkadaşları yer aldı. Onur Buldu, Ecem Erkek, Alper Kul, Ali Sunal, Doğa Rutkay, Aylin Kontante gibi isimler rol arkadaşlarını farklı mesajlar paylaşarak tebrik etti.

Güldür Güldür Show’da canlandırdığı Mesut karakteri ile milyonların beğenisini kazanan ve sürpriz bir nişan haberiyle sevenlerini şaşırtan Uğur Bilgin’in güzel nişanlısının kim olduğu ise açıklanmadı. Kimliğine, yaşına ve ismine dair herhangi bir detayın bulunmadığı genç kadın, şıklığı ve güler yüzü ile pek çok kişinin şimdiden beğenisini kazandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum