Gülben Ergen'den özür dileyen Erol Köse'ye cevap

Gülben Ergen'den özür dileyen Erol Köse'ye cevap
Erol Köse ile Gülben Ergen arasındaki gerginlik yasal sürece taşınmış ve Ergen Köse hakkında dava açmıştı. Sonunda da ünlü televizyoncuya 3 günlük zorlama hapis cezası verilmişti. Ergen sosyal medya ve programlarında hakaretlerine devam ettiği öne sürdüğü Köse için 30 günlük ek ceza için mahkemeye başvurmuştu. Köse özür diledi, cevap gecikmedi.

Gülben Ergen bir davada daha kazanan taraf oldu. Erol Köse ile davalık olan güzel şarkıcı mahkeme tarafından haklı bulundu. Köse Ergen'den özür diledi, karşılık olarak ilk yanıt geldi.

Gülben Ergen de bugün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 'Erol Köse'nin özrünü kabul ediyorum, davayı geri çekiyorum' dedi:
"Kötü söz söylememe, kalp kırmama orucundayım uzun yıllardır. Kimin ne yaşadığı beni zerre ilgilendirmiyor. Mesleğim başkalarının hayatlarını irdelemek ve yargılamak hiç olmadı. Hakkımda çıkan tüm asılsız haberler için hukuk yolunu ve sessizliği seçtim. Hak yerini hep buldu. Daha da bulacak. Bir değil, bin kere özür dileyen ve araya bende kredisi sonsuz dostlarımı koyan Erol Köse... Size yüreğimin kırgınlığı geçmedi, ama organize olmuş bir örgüt gibi, benim ölümüme çalışan, adeta bir çetenin dolduruşuna geldiğinizi söylediğiniz özürünüz başım üstüne. Aldığınız ceza ile ilgili davamı Avukatım Altın Mimir bugün geri çekiyor."

gülben ergen erol köse

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.