Gökhan Çıra'dan Selin Ciğerci'ye 5.5 karatlık yüzükle evlilik teklifi

Gökhan Çıra'dan Selin Ciğerci'ye 5.5 karatlık yüzükle evlilik teklifi
Birlikteliklerine başladıkları andan itibaren olay haline gelen Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra evleniyor. Galatasaray'dan yetişen futbolcu Gökhan Çıra sevgilisine 5.5 karatlık yüzükle evlilik teklif etti.

Haklarında bir dönem ayrılık haberleri çıksa da birlikteliklerini sürdüren Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra'nın ilişkisi resmileşiyor. Gökhan Çıra sevgilisine aldığı 1 milyon liralık yüzükle birlikte gittiği mekanda sevgilisine sürpriz yaparak teklifini iletti.

Instagram'da nispet yaptı
Teklif karşısında gözyaşlarını tutamayan Selin Ciğerci, Gökhan Çıra'ya sarılarak, "Evet" dedi. Geçtiğimiz sene Ebru Polat'la 5 Karat karşısını çıkaran Ciğerci, 5,5 karat yüzüğünü de Instagram hesabından paylaştı.

Değeri 1 milyon lira
Gökhan Çıra'nın sevgilisine aldığı yüzüğün değeri yaklaşık 1 milyon TL'yi buluyor ve kolay bulunamadığı için özel sipariş üzerine hazırlanıyor.

selin ciğerci gökhan çıra

selin ciğerci gökhan çıra

selin ciğerci gökhan çıra

Sinlge geliyor
Öte yandan Selin Ciğerci daha önce, "2019 her açıdan benim yılım olacak. Güzel sürprizlerim var. Çok güzel bir şarkı hazırladık. Yeni yıla damgasını vuracak bir single geliyor" demişti.

selin ciğerci gökhan çıra

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.