Euphoria’nın yıldızı hayatını kaybetti

Euphoria’nın yıldızı hayatını kaybetti
Euphoria dizisinde Fezco karakterini canlandıran Angus Cloud 25 yaşında, Amerika’nın California eyaletinde Okland’da hayata gözlerini yumdu.

Oakland İtfaiye Departmanı, tıbbi bir acil duruma sabah 11:30 civarında müdahale ettiğini ve hastanın "zaten ölmüş" olduğunu söyledi. İtfaiye, ölüm nedeninin bilinmediğini söyledi. Oakland Polis Departmanı, bunun "aktif bir ölüm soruşturması" olmaya devam ettiğini doğruladı.

Cloud'un ailesi yaptığı açıklamada, "Bugün inanılmaz bir insana veda etmek zorunda kalmamızın en acı günü," dedi. İşte o açıklama: "Bir sanatçı, bir arkadaş, bir erkek kardeş ve bir oğul olarak Angus, birçok yönden hepimiz için özeldi. Geçen hafta babasını toprağa verdi ve bu kayıpla yoğun bir mücadele verdi. Tek tesellimiz, Angus'un artık en iyi arkadaşı olan babasıyla yeniden bir araya geldiğini bilmek. Angus akıl sağlığıyla olan savaşı konusunda açıktı ve umarız ölümünün başkalarına yalnız olmadıklarını ve bununla sessizce kendi başlarına savaşmamaları gerektiğini hatırlatır."


İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.