Ertan Saban'ın küfürlü tezahüratına Galatasaraylılardan büyük tepki!

Ertan Saban'ın küfürlü tezahüratına Galatasaraylılardan büyük tepki!
Son olarak Show TV ekranlarında yayınlanan Hayat Bildiği Gibi Gelsin dizisi ile izleyici ile buluşan Ertan Saban’dan olay hareket!

Cansev Temuçin - Ünlü oyuncu Ertan Saban’ın küfürlü tezahüratı başına dert açtı! Galatasaray’ın 3-1 kaybettiği Beşiktaş maçının ardından yayılan görüntülerde Ertan Saban’ın sarı-kırmızılı kulübe yönelik küfürlü bir beste söylediği anlar yer alıyor. Sosyal medyada videonun yayılmasının ardından Ertan Saban’a yönelik sert tepkiler gelmeye başladı. 

Ertan Saban’ın görüntüleri dün akşam oynanan ve Beşiktaş’ın Galatasaray’ı 3-1 yendiği Süper Lig maçının ardından yayınlandı. Koyu bir Beşiktaş taraftarı olduğu bilinen Saban videoda, bir mekanda taraftarlarla birlikte tezahürat yaparken görüntüleniyor. Ertan Saban’ın söylediği tezahüratın bir bölümünde ise Sarı-kırmızılı takıma küfür edildiği işitiliyor. Maçın ardından sosyal medya üzerinden Ertan Saban’ın bu görüntülerinin yayılması, Galatasaraylı taraftarları çileden çıkardı. Özellikle Twitter üzerinden Saban’a yoğun eleştirilerde bulunan taraftlar, ünlü oyuncunun Show TV ekranlarında yayınlanan ve kısa bir süre sonra final yapmaya hazırlanan Hayat Bildiği Gibi Gelsin dizisi için de boykot çağrısı yaptı. Taraftarlar, Ertan Saban’ın Galatasaray camiasından ve taraftarlarından özür dilemesi konusunda çok sayıda paylaşımda bulundu.

Öte yandan Ertan Saban’ın dizideki partnerini oynayan Devrim Özkan’ın da koyu bir Galatasaray taraftarı olduğu biliniyor. Hatta Özkan’ın bir süredir Galatasaylı futbolcu Lucas Torreira ile birlikte olduğu iddia ediliyor.

Bakalım yayınlanan görüntülerin ardından Ertan Saban’dan özür gelecek mi? Saban’ın küfürlü cinayeti, Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisindeki partneri Devrim Özkan ile arasını açacak mı?

Ertan Saban kimdir?

4 aralık 1977 tarihinde Üsküp’te dünyaya gelen Ertan Saban, Makendonyalıdır. Makedonya Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olduktan sonra mesleğe adımını atan Sabah, uzun yıllar Makedonya Türk Tiyatrosu'nda görev yaptı. Türk dizilerinde rol almaya başlaması ile geniş kitlelerce tanınan Saban, Sağır Oda, Elveda Rumeli, Kurtlar Vadisi Pusu ve Mutlu Ol Yeter, Sakarya Fırat ve Savcının Karısı gibi dizilerde rol aldı. Sinema perdesinde de boy gösteren Saban sırasıyla; Gölgesizler, Başka Semtin Çocukları ve Limonata isimli filmlerde rol aldı. Saban son olarak Show TV ekranlarında yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Sadi karakterine hayat veriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.