Erol Atar'dan Seren Serengil'in çıplak fotoğrafı için flaş yorum!

Erol Atar'dan Seren Serengil'in çıplak fotoğrafı için flaş yorum!
Hande Yener ile olan kavgasında çıplak fotoğrafı yayınlanan Seren Serengil'in söz konusu kare için "Ben 15 yıl önce annemin evinin iskelesinde bikini izi çıkmasın diye kafamda mandalla güneşlenirken, uzaktan ve habersiz çekilen fotoğrafı insanlar bulup yayınladıkları zaman ne kendi hayatlarının iğrençliklerini kapatabiliyorlar ne de başarısızlıklarını kapatabiliyorlar. " ifadelerini kullanmıştı. Bu sözlere gündeme bomba gibi düşen fotoğrafı çeken Erol Atar cevap verdi.

Seren Serengil ve Hande Yener arasındaki kavga her geçen dakika daha da büyüyor. Farklı cephelerin açıldığı olayda Seren Serengil'in üstsüz fotoğrafını çeken Erol Atar sözleriyle güzel sunucuyu adeta çürüttü.

Serengil, bu fotoğraf için; şu açıklamayı yapmıştı;
“-Ben 15 yıl önce annemin evinin iskelesinde bikini izi çıkmasın diye kafamda mandalla güneşlenirken, uzaktan ve habersiz çekilen fotoğrafı insanlar bulup yayınladıkları zaman ne kendi hayatlarının iğrençliklerini kapatabiliyorlar ne de başarısızlıklarını kapatabiliyorlar. Umursamayın. Avukatıma yönlendirdim. O gereğini yapacak. Siz üzülmeyin. Öpüyorum sizi."

Tabii tam buna inanacakken, o devirde hemen hemen tüm sanatçıların hatta cumhurbaşkanlarının bile fotoğraflarını çeken Erol Atar ortaya öyle bir laf attı ki, Serengil’in tüm söyledikleri adeta auta çıktı…

Seren Serengil’in söylediklerini tamamen yalanlayan Erol Atar; aynen şunları söyledi;
“-Seren o dönem yayınlanan Şamdan dergisi için üstsüz poz verdi. Ben de çektim”!..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.