Enis Arıkan, Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı çiftine unutulmaz bir baby shower partisi düzenledi: Hırsımdan yaptım

Enis Arıkan, Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı çiftine unutulmaz bir baby shower partisi düzenledi: Hırsımdan yaptım
Geçtiğimiz aylarda dünya evine giren Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı çiftinin bebek müjdesi, magazin ve sosyal medya gündemine damgasını vurmuştu.

Ünlü oyuncu Ezgi Mola ile Mustafa Aksakallı çifti uzun bir süredir birliktelik yaşıyordu ve ünlü çift, geçtiğimiz aylarda evlilik kararı alarak dünya evine girmişti. Evlilikleri ile bir süredir gündemde olan ünlü çiftten geçtiğimiz günlerde ise bebek müjdesi gelmişti. Sosyal medya ve magazin gündemini sallayan bu müjdenin ardından bebeğin cinsiyeti merak konusu olurken, Ezgi Mola’nın yakın arkadaşı Enis Arıkan’dan çifte beklenmedik bir sürpriz geldi.

Masumlar Apartmanı dizisinde canlandırdığı “Safiye” karakteri ile hafızalara kazınan ve kariyerinde büyük bir sıçrama yakalayan Ezgi Mola, geçtiğimiz aylarda evlenmiş ve ardından da hamilelik haberini paylaşmıştı. Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı çifti, yakın arkadaşları Enis Arıkan’ın “baby shower” sürprizi ile bebeklerinin cinsiyetini öğrendi. Enis Arıkan, yaptığı “sinsi” sürpriz planını da sosyal medya hesabından paylaştı. İşte detaylar…

BEBEKLERİNİN CİNSİYETİNİ ÖĞRENDİLER

Alice Müzikali’nin final yapmasıyla birlikte tatil sürecine giren ünlü ve güzel oyuncu Ezgi Mola, tatilin keyfini Alaçatı’da çıkarıyor. Alaçatı’da eşi Mustafa Aksakallı ile tatil yapan Ezgi Mola’nın yakın arkadaşı Enis Arıkan, çifte unutulmaz bir sürpriz hazırladı. Enis Arıkan, “böyle süslü şeylerden hoşlanmadığını” söylediği çifte rengarenk bir baby shower sürprizi yaptı. Birçok ünlü ismin de davet edildiği partide Eser - Berfu Yenenler çifti de yer aldı.

Arkadaşlarının geri sayımı sonunda ellerindeki tüpü patlatan çift, bebeklerinin cinsiyetinin erkek olduğunu öğrendi. Enis Arıkan, partiyi nasıl planladığını sosyal medya hesabından paylaştığı video ile anlattı.

“HIRSIMDAN YAPTIM”

Arıkan, “Parti için 2 gün önce karar verdim, zaten cinsiyeti bir tek ben biliyordum, kimse bilmiyordu. Doktordan ben öğrendim. Bizimkiler böyle süslü püslü şeyler yapmaz, sevmezler. Ben de biliyorsunuz ki bayılırım olay olsun, geyik olsun. Hemen balonları şişirttim, iki fos fos aldırttım. Alaçatı’da olan 10 kişiyi çağırdık, güldük eğlendik. Bizimkiler düğün yapmadı anam! Bunlar yapmaz öyle baby shower falan, ben hırsımdan yaptım tabii

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.