Emrah'tan kendisini eleştiren usta oyuncuya sert cevap: Yazık, üzüldüm

Emrah'tan kendisini eleştiren usta oyuncuya sert cevap: Yazık, üzüldüm
Instagram'ı en aktif kullanan ünlüler arasında bulunan Emrah İpek kendisi hakkında 'Oyunculukla alakası yok' açıklaması yapan Cihan Tamer'e sert ifadeler kullandı.

Sosyal medya hesabında yer alan binlerce takipçisi karşısına bu kez tepki mesajıyla çıkan Emrah, Cihan Tameri hedef aldı.

İşte Emrah'ın zehir zemberek açıklaması:

Kendini sanatın, tiyatronun azizi görüp, insanların mesleki kariyerleri ile ilgili yorum yapma hadsizliğinde bulunan bu şahsiyet saygıyı hak etmiyor.. Bu arkadaş daha önceleri de medyada zaman zaman hakkımda yorum yapmaya çalışan bir zavallı aslında... Yaşına olan saygımdan hiç cevap vermedim muhatap olmadım... Ancak bu arkadaş tekrardan bundan bir kaç gün önce bir tv programında mesleğimle ilgili kendisine hiç yakışmayan bir biçimde konuşmuş . Anladığım kadarıyla bu Cihat Tamer denen arkadaş bu aralar işsiz ve güçsüz... Yazık aslında üzüldüm de durumuna... Tabii evde oturup yapımcıların aramasını beklemekte çok zor olsa gerek... Kaderin böyle arkadaş.. Rabbim yardımcın olsun... Ha bu arada bu paylaşımımdan dolayı sana bir faydam dokunur inşallah.. İnsanlar seni hatırlarda belkide iş bulman kolaylaşır..

cihan tamer kimdir
 


Cihat Tamer kimdir?


24 Şubat 1943 yılında İstanbul'da doğdu. Cihat Tamer, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Akademisi'nden mezun olduktan sonra, 1959'da Bakırköy Halkevi'nde amatör olarak tiyatroya başladı. 1961'den itibaren sırasıyla Münir Özkul Tiyatrosu, Bulvar Tiyatrosu, Üç Maymun Kabare Tiyatrosu, Devekuşu Kabare, Üsküdar Oyuncuları, Dostlar Tiyatrosu ve Cihat Tamer-Ercan Yazgan Tiyatrosu'nda çeşitli oyunlarda görev aldı. Sinema filmleri ve tv dizilerinde oynadı. Sanatçı Çasod üyesidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.