Emina Sandal arabasında gözyaşlarına boğuldu! O mesaj kimden geldi

Emina Sandal arabasında gözyaşlarına boğuldu! O mesaj kimden geldi
10 yıllık eşi ve iki çocuğunun babası Mustafa Sandal ile boşanıp ülkesine döneceği iddia edilen ve aylardır magazin haberlerinde geniş yer bulan Emina Sandal önceki gün kendisine gelen bir mesaj sonrası aracında hüngür hüngür ağladı. Sırp model gazetecileri farkedince önce kendini sonra telefonunu düzeltti.

Uzun süredir Mustafa Sandal ile ayrılacağı magazin sütunlarında haber olan Emina Sandal gittiği Etiler'de görüntülendi. İki çocuğunu bırakacağı yönündeki iddiaların merkezindeki Sırp isim aracının içindeyken gelen mesaj sonrasında ağladı.

Zor günler geçiriyor
Emina Sandal ağladığı sırada kameraların kendisini çektiğini fark edince gözyaşlarını silip telefonunun ekranını kapattı.Emina'nın zor günler geçirdiği her halinden belli oluyordu.

Hasasiyet istemişti
Mustafa Sandal ayrılık iddialarına, ''Ben bir açıklama yapmış ve çocuklarımız için bir ricada bulunarak konuya hassasiyetle yaklaşılmasını rica etmiştim. Ricamı kırmayan basın mensuplarına teşekkürü bir borç bilirim.Ne var ki, ailemizi sürekli diline dolayıp, olmadık yorumlar yapanların da olması bizi derinden üzdü." açıklaması ile yanıt vermişti.

İşte Emina Sandal'ın o anları
emina sandal ağladı

emina sandal ağladı

emina sandal ağladı

emina sandal ağladı
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.