Ece Erken canlı yayında köpürdü: Gülben Ergen sana savaş açıyorum!

Ece Erken canlı yayında köpürdü: Gülben Ergen sana savaş açıyorum!
Yorumculuğa başladığı Söylemezsem Olmaz'da söylediği her söz olay olan Ece Erken bugün de çileden çıktı. Güzel sunucu Erhan Çelik'in Gülben Ergen ile olan evliliğine sebep olarak gösterilmesine karşılık vererek sert sözler kullandı ve Ergen'e "Sana savaş açıyorum." dedi.

Hafta içi her gün yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında magazin gündemin belirleyen ekibin içinde bulunan Ece Erken dün Seda Sayan'ın programına konuk olup zehir zemberek açıklamalarda bulunan Gülben Ergen'e ağzına ne geldiyse saydı. Sinirden gözlerinin dolduğu, eli ve ayağının titrediği belli olan güzel sunucu savaş ilan etti.

Olayın nasıl olduğunu anlattı
Ece Erken, Gülben Ergen'in eski eşi Erhan Çelik ile aşk dedikodularının ilk ne zaman çıktığını şöyle anlattı: "Erhan Çelik ile aynı kanalda çalıştığımızda bana yardım etti. Oğlum, Erhan Çelik'i izlediğinde fotoğrafını çektim Erhan da fotoğrafı paylaşmak istedi. Ben de kendimi bildiğimden paylaş dedim. Daha sonra aramızda aşk dedikoduları çıktı. 'Evliliğin bitme sebebi Ece Erken' diye yazdılar. "

ece erken

Can Tanrıyar ile poz vermek mi annelik?
Ece Erken olayları anlatırken canlı yayında ağlamamak için kendisini zor tuttu. Ece, Gülben'e "Sen benim anneliğime laf edemezsin. Namusuna laf eden Can Tanrıyar ile sarmaş dolaş poz vermek midir annelik? Benim hiçbir alakam olmayan dava ile beni muhattap ediyorsun. Sana savaş açıyorum." diyerek ateş püskürdü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.