Dilan Erkaya sevgilisi Aylin Koç'un koruması oldu!

Dilan Erkaya sevgilisi Aylin Koç'un koruması oldu!
Dilan Erkaya 4 aydır birlikte olduğu Aylin Koç ile görüntülerinin alınmaması için adeta koruma oldu. Çift görüntülenmekten ise korunamadı.

Nişantaşı'nda görüntülenen Dilan Erkaya ile Aylin Koç'un birlikteliği sürüyor. Nişantaşı City's AVM'de dolaşan ikili basın mensuplarını fark edince adımlarını hızlandırdı. Alışverişin ardından bir de yürüyüş yapan Erkaya ile Koç görüntülenmekten sıkıldı. Ardından Erkaya olaya müdahale etmek istedi.

Keyifleri kaçan ikiliden Erkaya, kendilerini görüntüleyen muhabirlerin yayına gidip "Kız arkadaşım rahatsız oluyor. Fotoğrafları silin" diyerek adeta aşkının korumalığını üstlendi. Ekim ayında bir davete el ele katılarak objektife mutluluk pozları veren ikilinin bu tavrının nedeni ise sonradan ortaya çıktı.

Anneden uyarı
İngiltere'de üniversite okuyan Aylin Koç, sevgilisini görmek için sık sık Londra'dan İstanbul'a gelerek magazin manşetlerini süsleyince iddiaya göre Koç Ailesi'nden veto yedi. Kızının özel hayatıyla gündeme gelmesinden hoşnut olmayan Caroline Koç, konuşulanlara göre Aylin'e "İlişkini gözlerden uzak yaşa" uyarısı yaptı. 18 yaşındaki genç kız da artık sevgilisi Dilan Erkaya ile görüntü vermemek için akla karayı seçiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.