Deniz Uğur’a 4 ağır suçtan soruşturma!

Deniz Uğur’a 4 ağır suçtan soruşturma!
Muhtar, eski eşi Deniz Uğur'a çocuğunu alamaması nedeniyle dava açtı. Uğur hakkında "adil yargılanmayı etkilemeye teşebbüs, resmi görevlerinin ifasında kişileri ''etkileme", "hürriyetten'' yoksun ''bırakma" ve "kaçırma" suçlarından soruşturma açıldı...

Oyuncu Deniz Uğur ile eski eşi Reha Muhtar arasındaki husumet dinmedi. Uğur, 13 yaşındaki kızına taciz iddiasıyla açtığı velayet davasında mahkeme Mila'nın velayetini 2 ay Uğur'a verirken, Poyraz Muhtar'la kaldı. Muhtar, bu kararın ardından avukatı aracılığıyla savcılığa başvurdu. Boşandığı eşi Uğur'un mahkeme tarafından velayet almasına rağmen çocuğunu kendisine vermediğini söyledi. Ayrıca eski eşinin çocuklarına çocuğu kameraya almaları için baskı yaptığını ve böylece davayı etkilemeye çalıştığını kaydetti.

Reha Muhtar'ın çocuklarına şiddet uyguladığı iddiasıyla açılan davada ara karar

SEREN DE ETKİLENİYOR

Muhtar, şarkıcı Seren Serengil'in mahkeme sürecinde kendi adına ifade vereceğini söyledi ancak Uğur'un avukatı da Serengil ile görüştükten sonra ifade vermekten vazgeçti. Şikayetin ardından Uğur hakkında "adil yargılanmayı etkilemeye teşebbüs", "adaletten sorumlu kişiyi etkileme", "hürriyetten yoksun bırakma" ve "çocuk kaçırma ve alıkoyma" suçlarından soruşturma açıldı. Başsavcılık, şikayet üzerine soruşturma açıldığını ve yürütüldüğünü ancak Uğur'un Beykoz'daki adresinin ve eylemlerinin bu ilçede gerçekleştiğini söyledi. Soruşturma izinsiz olarak Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı'na devredildi.

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.