Ceylan Ertem bir kadınla aşk yaşamayı istediğini açıkladı

Ceylan Ertem bir kadınla aşk yaşamayı istediğini açıkladı
Sesi kadar güzelliği ile de büyüleyen Ceylan Etem son albümü olan Yine de Amin'deki Nilüfer isimli şarkısı için flaş bir açıklamada bulunarak; "Bir kadınla aşk yaşamayı çok isterim” dedi.

Kadıköy'deki Mecra isimli eğlence mekanında sevenlerinin katıldığı bir söyleşide soruları yanıtlayan Ceylan Ertem bugüne kadar hakkında bilinmeyen önemli bir konuyu dile getirdi.

Zaman zaman görüşleriyle tepkiler alan ancak müzikteki başarısını sürdüren güzel şarkıcı kadınları aşağılayan şarkı sözlerinden sıkıldığını belirterek; "Hepimiz var olan kabadayı erkek dilinden, ya da erkek şarkı sözü yazarlarının ‘Deli Kadın’ gibi istemeden de olsa kadınları aşağılayan şarkılarından çok sıkıldık" ifadelerini kullandı.
 


Bir kadına aşık olmak isterim


Yazdığı etkili sözler ve söylediği popüler şarkılarla adını her geçen gün daha fazla kişiye duyuran Ceylan Ertem kendisine yöneltilen; "Şarkıların hep kadının erkeğe yazdığı şarkılar mı? Kadının kadına duyguları da var mı?" sorusuna 2017’de söylediği ‘Nilüfer’ şarkısını örnek göstererek şöyle cevap verdi:

"Hayalimde bir kadın canlandırdım. O kadına aşık olduğumu düşünerek o şarkıyı yazdım."

ceylan ertem

Ceylan Ertem, aşk şarkısı yazarken düşünmenin yeterli olup olmadığına yönelik soruya da, "Hepimizin içinde kadınları arzulayan bir yan var. Bunu kimse inkâr etmesin. Ben kadınları da erkekleri de çok seviyorum. İnşallah, Allah’ım, senden tek bir isteğim var: Bir kadınla aşk yaşamak. Ama şu an erkekleri hâlâ çok seviyorum. Erkeklerden vazgeçemedim ama…" diyerek cevap verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.