Catriona Gray Kainat Güzeli seçildi

Catriona Gray Kainat Güzeli seçildi
Tayland'da düzenlenen Kainat Güzeli yarışması muhteşem anlar sahne oldu. Dünyanın en prestijli güzellik yarışmasını 24 yaşındaki Filipinli Catriona Gray kazandı.

Her sene düzenlenen ve dünyanın birçok ülkesinden katılımcının yer aldığı Kainat Güzeli ödülü bu yıl Filipinler'e gitti. Catriona Gray geceye damga vuran yürüyüşü ile yarışmayı kazandı ve adını yarışma tarihine altın harflerle yazdırmayı başardı. Peki Catriona Grau kimdir? İşte detaylar...

Catriona Gray kimdir?
Yürüyülü ile tüm dünyaya adını duyuran Catriona Gray 24 yaşında. Avustralya'da doğdu. Sonra Filipinler'de modellik yapmaya başladı. Eğimini ise Amerika Birleşik Devletleri'nde yüksek öğrenimle tamamladı. Seyahati çok seven Gray, Berklee College of Music'te Müzik Teorisi eğitimi aldı. Ayrıca kendisine ait bir blogu var ve seyahatlerine ilişkin yazıları burada paylaşıyor. Sevgilisi yarı Alman yarı Filipinli. İsmi Clint Bondad.

catriona gray

104 milyon Filipinli ile birlikteyim
Filipinli bir anne ile İskoç bir babanın kızı olan Gray'in bu tacı giymesinin en önemli nedenlerinden biri olarak ise kendine özgü, kimselere benzemeyen yürüyüşü gösteriliyor. Catriona Gray, podyuma çıktığında kendine özgü bir yürüyüş yaptı ve bunu da "ağır çekim" bir dönüşle tamamladı. Bu yürüyüşü sayesinde internette de videoları izlenme rekoru kıran Catriona Gray, yarışmanın soru cevap bölümlerinde ise "podyuma kendi başına çıkmadığını 104 milyon Filipinli ile birlikte orada bulunduğunu" söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.