Çağatay Ulusoy'un son halini görenler tanıyamadı

Çağatay Ulusoy'un son halini görenler tanıyamadı
Çağatay Ulusoy yeni sezonda ekrana gelecek projesi Gaddar için imaj değişikliğine gitti. Ünlü oyuncuyu takipçileri görünce tanıyamadı.

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy yeni sezonda ekrana gelecek projesi Gaddar dizisi için yine imajını değiştirdi. En son terzi dizisiyle ekrana gelen oyuncu son rolünden farklı olarak kilo aldı ve sakalını uzattı. Sık sık oynadığı roller nedeniyle imaj değişikliğine giden Ulusoy'u, sosyal medyada yeni halini gören takipçileri tanımakta zorlandı.

Oğuzhan Uğur, Çağatay Ulusoy ile fotoğrafını paylaştı

Son zamanlarda yayınlarıyla adından söz ettiren isim Oğuzhan Uğur ve Çağatay Ulusoy buluştu. Çağatay Ulusoy ile olan fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. "Hanımlar bu arada fotoğrafta ben de varım. Hani görmezsiniz diye diyorum" ifadelerini ekleyen Oğuzhan Uğur'un paylaşımını binlerce kişi beğendi ve takipçilerden yorum yağdı. Çoğu takipçi Çağatay Ulusoy'u tanıyamadıkları yorumunu yaptılar.

640xauto-6-1280x760.jpg

Gözlerden uzak aşk kısa sürdü

Bir süredir kimseyle anılmayan Ulusoy, en son Terzi dizisinde rol aldığı Ece Sükan ile hızlı bir beraberliğe başlamıştı. Hızlı başlayan aşk aynı hızla bitti. Gözlerden uzak ilişkisini yaşamaya çalışan çift sosyal medyada birbirlerini takipten çıkıp sessizce ayrılmışlardı.

380822-1280x720.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.