Bu sözler kavga çıkarır: Aleyna Tilki star filan değil!

Bu sözler kavga çıkarır: Aleyna Tilki star filan değil!
İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çitak katıldığı bir sabah programında Aleyna Tilki hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulunarak; 'Dipsiz Kuyum Bergen'in şarkısının aynısı. Keşke cover yapsalardı. Aleyna Tilki star filan değil' ifadelerini kullandı.

Son zamanlarda Mansur Ark'ın şarkısından yaptığı cover ile müzik listelerinde bulunan türkücü İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çitak bu sabah bir programa katıldı.

Şarkılarıyla olduğu kadar sosyal medyanın da en çok konuştuğu isimlerden biri olan Aleyna Tilki'ye ciddi eleştiriler yönelten Çitak'ın sözleri bomba etkisi yarattı.

dilan çitak

 

Herkes arabesk  söylememeli

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, konuk olduğu Beyaz Tv'de yayınlanan "Mertçe Sohbetler" programında "Aleyna Tilki star falan değil, açık açık beğenmiyorum, tarzını da sevmiyorum, bana hitap etmiyor. Ortada bir şey yokken varmış gibi gösteriliyor. Bir sanatçıda ses varsa vardır, yoksa yoktur. Herkes arabesk söylememeli. Son şarkısı ''Dipsiz Kuyum'' esinlenme falan değil resmen Bergen'in şarkısının aynısı. Keşke cover yapsalarmış'' dedi.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.