Athena Gökhan’ın sözleri Galatasaraylıları kızdırdı!

Athena Gökhan’ın sözleri Galatasaraylıları kızdırdı!
Dün akşam Ali Koç’un Ülker Sports Arena’da düzenlenen etkinliğinde sahneye çıkan Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz’un açıklamaları gündem yarattı!

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün başkanı ve hafta sonu yapılacak seçimlerinde yeniden başkan adayı olan Ali Koç seçimler öncesinde sarı-lacivertli taraftarlarla buluşmaya devam ediyor. Koç’un dün akşam İstanbul Ataşehir’de bulunan Ülker Sports Arena’da düzenlediği etkinliğe ise Gökhan Özoğuz’un sözleri damga vurdu!

Arenada sahneye çıkarak şarkı söyleyen Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz’un performansı sırasında tribünlerden tezahüratlar yükseldi. Kötü sözler içeren tezahüratlar yapmak isteyen taraftarları susturmaya çalışan Özoğuz, sarı-kırmızılı takımla ilgili düşüncelerini açıkladı. Eskiden her takıma saygı duyduğunu söyleyen Özoğuz daha sonra yaptığı açıklama ile dikkat çekti.

Bundan böyle “Ben hiçbir zaman siyasete alet olmuş bir takıma saygı duymayacağım” diyen Gökhan Özoğuz’un sözlerinin hedefinin Galatasaray takımı olduğu tahmin edilirken o anlara ait görüntüler sosyal medyada yayınlandı.

Bir anda binlerce kişi tarafından izlenen görüntüler, Fenerbahçeli taraftarlar tarafından beğeni yağmuruna tutulurken, sarı-kırmızılılardan ise tepki çeken yorumlar aldı.

Özoğuz açıklamalarının tamamında şu ifadeleri kullandı:

"Takım, takım kültürü demektir. Biz Fenerbahçeli olarak, abimle birlikte Fenerbahçe semtinde büyüdük. Öyle bir kültür vardı ki, onun için biz sinirlendiğimizde küfür ederdik ama normalde Fenerbahçe kültüründe her zaman için rakip takıma saygı duymak vardı. Evvelden saygı duyardık ama ben hiçbir zaman siyasete alet olmuş bir takıma saygı duymayacağım"

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.