Arka Sokaklar’ın Pınar’ı, şöhreti bir kenara bıraktı bambaşka bir yaşam tarzı seçti! Son halini görenler gözlerine inanamıyor

Arka Sokaklar’ın Pınar’ı, şöhreti bir kenara bıraktı bambaşka bir yaşam tarzı seçti! Son halini görenler gözlerine inanamıyor
Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkan ve yılların eskitemediği bir başyapıt haline gelen Arka Sokaklar dizisinde “Pınar” karakteriyle rol almış olan güzel oyuncunun kariyerindeki tercihi şok etti.

Kanal D ekranlarında 2006 yılından bu yana izleyici karşısına çıkan Arka Sokaklar dizisi, Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu haftalık dizisi olmayı başardı. Yıllara meydan okuyan ve popülaritesinden hiçbir şey kaybetmeyen başarılı dizi, 17 yıl içerisinde sayısız oyuncu ile çalıştı. Sektördeki birçok oyuncunun küçük de olsa bir dönem rol aldığı Arka Sokaklar dizisinde “Pınar” karakteri ile tanınan Pınar Aydın ise yıllar sonra herkesi şok etti.

Her bölümü reytinglerde zirveye oynayan Arka Sokaklar dizisinin ilk dönemlerinde, dizide Rıza Baba’nın kızı “Pınar” karakterini canlandıran Pınar Aydın, tarzıyla geniş kitlelere ulaşmıştı. Arka Sokaklar dizisi ile şöhreti yakalayan güzel oyuncu, aradan geçen yılların ardından kariyerinde attığı adımla herkesi şok etti. Pınar Aydın’ın şöhreti bir kenara bırakarak yaptığı tercih, görenleri şaşkına çevirdi. Ünlü oyuncunun son halini görenler, tanımakta zorlanıyor. İşte detaylar…

SON HALİYLE ŞAŞIRTTI

pinarrr33.jpg

İlk kez 2004 yılında “Akademi Türkiye” yarışmasına katılarak adından söz ettiren Pınar Aydın, daha sonra Arka Sokaklar dizisinin ilk sezonuyla birlikte oyunculuğa adım attı. Dizinin kısa sürede çok geniş kitlelere ulaşması ile birlikte şöhrete kavuşan Pınar Aydın, burada Rıza Baba’nın kızı “Pınar” karakterine hayat veriyordu. Ancak Pınar Aydın, aradan geçen yılların ardından bambaşka bir hayat tarzı seçti ve son haliyle şaşırttı.

ŞÖHRETİ BİR KENARA BIRAKTI

Meral Okay, Reha Muhtar, Yüksel Aytuğ, Pieter Snapper, Pelin Akat, Özdemir Erkan ve Cem Ceminay gibi isimlerin sunuculuk yaptığı Akademi Türkiye yarışmasından üçüncülük ile ayrılan ve Arka Sokaklar dizisi ile şöhrete kavuşan Pınar Aydın, şimdilerde ise Giresun’da evli ve iki çocuğuyla mütevazı ve sakin bir yaşam sürüyor.

2015 yılında eski futbolcu Harun Ovalıoğlu ile dünya evine giren 42 yaşındaki Pınar Aydın, eşi ve 2 oğluyla birlikte Giresun’da gözlerden uzak bir hayat yaşıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.