Alper Potuk'un yeni sevgilisi Sabahat Kumaş kimdir?

Alper Potuk'un yeni sevgilisi Sabahat Kumaş kimdir?
Fenerbahçe ve milli takımın yıldız oyuncusu Tuvana Türkay ile ilişkisini noktaladıktan sonra yine bir oyuncuyla görüntülendi. Diyar Sakarya'da yıldızı parlayan Sabahat Kumaş ile yeni bir aşka yelken açan yıldız oyuncu gündeme bomba gibi düştü. Peki Sabahat Kumaş kimdir? İşte detaylar...

Yaz tatilinin son döneminin ardından yeni sezona başlamanın arefesinde olan Fenerbahçe'de Alper Potuk'un aşk hayatı doludizgin llerliyor. Tuvana Türkay ile iki kez ayrılıp barışan ancak ilişkisini yürütemeyen başarılı futbolcu Çeşme'de Sabahat Kumaş ile objektiflere takıldı. Ünlü futbolcunun yeni sevgilisi günün en çok konuşulan ismi haline geldi. Peki Sebahat Kumaş kimdir? 

SEBAHAT KUMAŞ KİMDİR?
1989 yılında Aydın'da dünyaya gelen Sebahat Kumaş, çocukluk yıllarını İzmir'de geçirmiştir. Lisenin ardından erken yaşlardan beri ilgisi olduğu fotoğrafçılık alanına yönelen Kumaş, üniversite eğitimini Anadolu Üniversitesi Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Bölümü'nde tamamladı.

Bir süre modellikte yapan Sebahat Kumaş 2009 yılında oyunculuğa adım attı. Arka Sıradakiler, Bahar Dalları, Adanalı, Türk Malı ve Muhteşem Yüzyıl gibi yapımlarda rol alan Kumaş, 2013 yılında ekranlara gelen Karagül adlı dizide canlandırdığı "Melek" karakteriyle popüler oldu.

Bu dizinin ardından Kalbimdeki Deniz dizisinde "Diyar Sarıkaya" rolü ile izleyici karşısına çıkmıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.