Aleyna Tilki üzerine küçük gelen pembe bikinisiyle tatil pozlarını paylaştı, zayıflığı olay oldu! “Hiç yemek yemiyor musun?”

Aleyna Tilki üzerine küçük gelen pembe bikinisiyle tatil pozlarını paylaştı, zayıflığı olay oldu! “Hiç yemek yemiyor musun?”
Genç şarkıcı Aleyna Tilki, tatil sezonunu Türkiye’de açtı ve soluğu Olimpos’ta aldı. Ünlü şarkıcı tatilden bikinili pozlarını sosyal medya hesabından paylaşırken, bikinili pozları sosyal medyanın gündemine oturdu.

Genç yaşta seslendirdiği şarkılarla ve sosyal medya paylaşımlarıyla Türkiye’de geniş kitlelere ulaşan Aleyna Tilki, sosyal medyada olay yaratan paylaşımlarına devam ediyor. Daha önce de iddialı paylaşımlarda bulunarak birçok kez dikkatleri çekmiş olan Aleyna Tilki, bu kez de tatil için gittiği Olimpos’tan paylaştığı tatil pozlarıyla sosyal medyanın gündemine oturdu.

Ünlü şarkıcı, tatil sezonunu Türkiye’de açarak soluğu Antalya Olimpos’ta aldı. Tatilden bikinili pozlarını sosyal medya hesabından paylaşan Aleyna Tilki’nin paylaşımları kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri olurken, genç şarkıcının zayıf halleri de dikkat çekti. Birçok takipçisi Aleyna Tilki’ye çok zayıf göründüğü ile ilgili yorumlarda bulundu. İşte detaylar…

KENDİSİNE KÜÇÜK GELEN PEMBE BİKİNİSİYLE POZLAR VERDİ

Verdiği konserler, sosyal medyadan yaptığı iddialı ve kimi zaman da sıra dışı paylaşımlar ve seslendirdiği şarkılarla sık sık magazin ve sosyal medya gündeminde adından söz ettirmeyi başaran ünlü ve genç şarkıcı Aleyna Tilki, bu kez de bikinili pozları ile olay oldu. Olimpos tatilinden bikinili pozlarını paylaşan Aleyna Tilki, bu kez tatilde plaj ve deniz yerine ormandan pozlar vermeyi tercih etti. Ünlü şarkıcının pozları kısa sürede sosyal medya gündeminin zirvesine oturdu.

ZAYIFLIĞI DİKKAT ÇEKTİ: “HİÇ YEMEK YEMİYOR MUSUN?”

Aleyna Tilki, Olimpos tatilinde üzerine küçük gelen pembe bikinisini giymeyi tercih etti. Plaj veya deniz yerine ormanda poz veren Aleyna Tilki, küçük gelen bikinisiyle ağacın üzerine oturarak pozlar verdi. Instagram’da 3 milyon takipçisi bulunan ve sosyal medyayı da aktif kullanan ünlü şarkıcının zayıflığı da görenleri şaşırttı.

Birçok takipçisi Aleyna Tilki’nin bikinili paylaşımlarına yorum yaptı. Beğeni ve yorum yağmuruna tutulan Aleyna Tilki’ye en çok da zayıflığı ile ilgili yorumlar geldi. Birçok sosyal medya kullanıcısı Tilki’nin pozlarına “Hiç yemek yemiyor musun?” yorumunda bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.