Ahmet Kural'ın Sıla'ya şiddet gösterme sebebi Okan Can Yantır mı?

Ahmet Kural'ın Sıla'ya şiddet gösterme sebebi Okan Can Yantır mı?
Geçen haftadan bu yana şiddet iddiası nedeniyle gündemde olan Sıla ve Ahmet Kural hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Ahmet Kural'ın neden Sıla'ya şiddet uyguladığı öne sürüldü. Söylentilere göre sebebi Sıla'nın görüştüğü Okan Can Yantır. İşte detaylar...

Türkiye Sıla-Ahmet Kural arasında yaşandığı iddia edilen şiddeti konuşmaya devam ederken ortaya atılan bir söylenti olayın detaylarını belirleyebilecek tüden. İddiaya göre Ünlü oyuncu Ahmet Kural, Sıla'nın görüşürken görüntülendiği Okan Can Yantır sebebiyle sevgilisine şiddet uyguladı.

Takvim'de yer alan habere göre Sıla'nın Ahmet Kural'dan ayrı kaldığı süre içerisinde Okan Can Yantır ile görüştüğü ve bunu onaylamasının şiddeti başlattığı bilgisi verildi. İkili 29 Ekim akşamı yemek yedikten sonra ünlü oyuncunun evine gitti. Yeniden barışmalarının ardından ilişkilerine yön vermek için görüşmeyi planladıkları ancak eski defterleirn açılmasıyla her şeyin değiştiği öğrenildi. Ahmet Kural Sıla'ya önce Okan Can Yantır ile ilişkisi olup olmadığını sordu. 'Hayır' yanıtı alan oyuncu ısrarını sürdürünce başarılı şarkıcıdan 'Evet' cevabı geldi.

'Gitmeyeceğim' deyince...
Ahmet Kural bu yanıttan sonra çılgına döndü. Sıla'dan ayrı kaldığı dönemde hayatına kimseyi almadığını belirten Kural, sevgilisini evden kovdu. Sıla 'gitmeyeceğim' deyince de bardak fırlattı. Takvim'in haberindeki bir diğer iddia da Ahmet Kural'ın Sıla'nın görüşmesini istemediği bir kadın arkadaş. Güzel şarkıcı bu kişi ile sık sık görüşünce olanlar oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.