5 günlük evli Simge Fıstıkoğlu hastanelik oldu

5 günlük evli Simge Fıstıkoğlu hastanelik oldu
Geçtiğimiz günlerde dünya evine giren Simge Fıstıkoğlu hastanelik oldu. Evliliğinin üzerinde 5 gün geçen güzel sunucu 3 gün NTV Gece Bülteni'ni de sunamayacak. Peki Simge Fıstıkoğlu'nun sağlık durumu nasıl? İşte detaylar...

Cumartesi güzel bir düğünle evlenen Simge Fıstıkoğlu, vücudundaki bakteriler sebebiyle hastanenin yolunu tuttu. Çiçeği burnunda gelin sosyal medyadan takipçilerine durumu hakkında da bilgi verdi.

Binlerce takipçisi bulunan Fıstıkoğlu, Instagram hesabının hikaye bölümünden duyuruda bulundu. Hastane odasında çekilmiş bir fotoğrafı koyan Simge Fıstıkoğlu, şu notu paylaştı;

simge fıstıkoğlu

NTV Gece Bülteni Simge Fıstıkoğlu neden yok
Bu geceden itibaren üç gün ekranlarda yer almayacak olan Simge Fıstıkoğlu'nun durumu merak ediliyor ve sürekli araştırılıyor. 'Simge Fıstıkoğlu neden yok?' veya 'Simge Fıstıkoğlu programı bıraktı mı?'  soruların cevabı haberimizde bulunuyor. Fıstıkoğlu rapor süresinin bitmesinin ardından kanaldaki yerini alacak.

simge fıstıkoğlu

Instagram'da da değişti.
Bu arada Simge Fıstıkoğlu da evlendikten kısa süre sonra sosyal medya hesabında soyadını güncelleyenler kervanına katıldı. İş insanı Emir Tavukçuoğlu ile evlenen sunucu Instagram hesabında adını "Simge Fıstıkoğlu Tavukçuoğlu" olarak değiştirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.