Malatyalı iş insanı Cihan Dündar'ın "Mendebur" filmi sinemaseverlerle buluştu

Malatyalı iş insanı Cihan Dündar'ın "Mendebur" filmi sinemaseverlerle buluştu
Malatyalı iş insanı Cihan Dündar, sinema sektörüne damgasını vuracak filmi ile sektöre giriş yaptı. Mendebur isimli sinema filmi bugün sinemaseverlerin beğenisine sunuldu. Film gelirinin tamamı ise Malatyalı depremzedelere verilecek.

Malatyalı iş adamı Cihan Dündar, sinema sektörüne güçlü bir giriş yaparak yapımcılığını üstlendiği "Mendebur" adlı filmle büyük ses getirdi. Filmin yönetmen koltuğunda ise Ali Aslan oturuyor. Çekimleri Malatya'nın Arapgir ilçesinde gerçekleştirilen bu film, bölgenin doğal güzelliklerini ve kültürel zenginliklerini sinemaseverlerle buluşturacak. Öte yandan filmden elde edilen gelirin tamamı Malatyalı depremzedelere verilecek.

Mendebur filmi ne zaman, hangi sinemalarda gösterime girecek?

Mendebur filmi 31 Mayıs 2024 Cuma gününden itibaren tüm sinemalarda yerini alacak. Mendebur filmi, gerek senaryosu gerekse görsel efektleriyle sinemaseverlerin büyük beğenisini kazanmayı hedefliyor.

mendebur-gosterim.webp

Cihan Dündar kimdir, ne iş yapar, kaç yaşında?

Cihan Dündar Malatya Pütürge doğumlu evli ve bir çocuk babasıdır. Trafik kazalarında bedensel hasar danışmanı olarak ve aynı zamanda tekstil sektöründe hizmet vermektedir.

Yıllardır İstanbul'daki Malatya sivil toplum kuruluşlarında (STK) aktif olarak görev yapan Cihan Dündar, hemşehrileri arasında hayırsever kişiliği ile tanınıyor. Kendi memleketi olan Malatya'da böyle bir projeye imza atarak, hem bölgeye ekonomik katkı sağladı hem de Malatya'nın tanıtımına önemli bir katkıda bulundu. Şimdilerde sinema filmi "Mendebur" ile sinema sektörüne hızlı bir giriş yapmıştır.

cihan-dundar.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.