Masterchef All Star Burak Revanbahş kimdir, instagram hesabı var mı?

Masterchef All Star Burak Revanbahş kimdir, instagram hesabı var mı?
Masterchef Türkiye All Star'ın 14 Haziran 2023 Çarşamba günü yayın hayatına başlamasıyla Burak Revanbahş yeni katılacak yarışmacılar arasında yerini alıyor. Peki Burak Revanbahş kimdir? İşte detaylar..

Hüsamettin Ozan Aslan- Masterchef Türkiye All Star yeni yarışma formatı ve yeni jüri üyeleriyle 14 Haziran 2023 Çarşamba günü başlıyor. Masterchef Türkiye'nin All Star yarışmasının yarışmacıları da belli olurken yeni isimler arasında Burak Revanbahş ismi de yerini alıyor. Peki Burak Revanbahş kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Instagram hesabı var mı? İşte Burak Revanbahş'ın hayatı ve hayatına dair tüm merak edilenler..

Masterchef All Star Burak Revanbahş kimdir, instagram hesabı var mı?

Burak Revanbahş, 1997 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. 26 yaşında olan Burak Revanbahş, liseyi Etiler Otelcilik Turizm Meslek Lisesi’nde okudu. Yeditepe Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünden 2018’de mezun olmuştur. Şu anda aynı üniversitede Yüksek Lisans eğitimine devam etmektedir. Burak Revanbahş, MasterChef Türkiye'ye 2022 yılında katılmış ve adını duyurmayı başarmıştır. Son olarak yeni başlayacak olan 2023 Masterchef All Star yarışmasının yeni formatında Burak Revanbahş yerini alacak.

Masterchef All Star Burak Revanbahş Instagram hesabı

Burak Revanbahş, MasterChef Türkiye ile adını duyurmasıyla binlerce takipçisi mevcuttur. İşte Burak Revanbahş'ın instagram hesabı @burakrevanbahs'dır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.