2023 Masterchef Türkiye All Star Suna Aydın kimdir?

2023 Masterchef Türkiye All Star Suna Aydın kimdir?
Masterchef All Star Türkiye'nin başlamasına sayılı saatler kala yeni yarışmacılardan Suna Aydın oldukça merak ediliyor. Peki Suna Aydın kimdir? Hayatı ve tüm merak edilenler haberimizde..

Hüsamettin Ozan Aslan- Masterchef Türkiye All Star, TV8 ekranlarında 14 Haziran 2023 Çarşamba akşamı başlayacak. Peki yeni yarışma formatının eski yarışmacıların katılımıyla başlayan Masterchef All Star'da hangi isimler yer alacak? Yeni isimlerin belirlenmesi ile adından söz ettiren Suna Aydın birçok kişi tarafından oldukça araştırılıyor. Bu haberimizde Masterchef Türkiye All Star Suna Aydın'ın hayatı ve bilinmeyen tüm detayları..

Masterchef Türkiye All Star Suna Aydın kimdir?

Suna Aydın, İskenderun'da 10 Ekim 1986'da dünyaya gelmiştir. Pastacılık ve mutfak sanatları akademisinden profesyonel eğitim almıştır. Aldığı eğitimlerin ardından sektörde çalışmaya başladı. Türk mutfağı, Dünya mutfağı gibi pekçok alanda şef, danışman ve koordinatör olarak çalıştı. Şuan da işletmesini kendisinin yaptığı bir restoranı vardır. Suna Aydın'ın Batın adında bir oğlu vardır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.