Yolun ortasına araçları park edip, sürücünün geçmesine izin vermediler: O anlar kamerada

Yolun ortasına araçları park edip, sürücünün geçmesine izin vermediler: O anlar kamerada
İstanbul'da Pendik’te araçları yolun ortasına park eden şahıslar, yoldan geçmek isteyen bir sürücüye zor anlar yaşattı.

İstanbul'da Pendik’te park yeri bulamadığını söyleyerek yolun ortasına araçlarını park eden şahıslar sokaktan geçmek isteyen sürücüye izin vermeyerek geri dönmesini istedi. Ancak yolun açılması konusunda ısrarını sürdüren adam polisleri çağırdığını söylemesiyle şahıslar araçları yolun ortasından kaldırma kararı aldı.

İstanbul'da hatalı park sorunu günden güne büyürken ve acil durumlarda araçların geçmesine zorlu hale getirirken bu kez Pendik'te çekilen görüntüler bu kadarına da pes dedirtti.

Pendik'te bir ara sokağa giren otomobil sürücüsü yolun ortasına park edilen aracı fark etti. Bunun üzerine sokakta bulunan şahısları uyaran sürücü, geçmek için araçların yoldan çekilmesini istedi.

ARAÇLARI YOLUN ORTASINA PARK ETTİLER

Ancak şahıslar kendisine gelen misafirden dolayı araçları park edecek bir alan olmadığını savunarak araçları yolun ortasına park etmek zorunda kaldıklarını söyledi.

Sürücü, kullanıma açık olan yolun kapatılmasına tepki gösterirken şahıslar ise kendisinden aracıyla geri geri giderek başka yolu kullanmasını istedi. Bunun üzerine yoldan araçların kaldırılması konusunda ısrarcı olmaya devam eden sürücü, geri geri giderek başka araçlara çarpma ihtimalini göze almadı.

POLİSLERİ ÇAĞIRDIĞINI SÖYLEDİ, ŞAHISLAR GERİ ADIM ATTI

Yolu açmayan şahıslara polisleri çağırdığını söyleyen sürücü, eliyle araç içinde bulunan kamerayı göstererek "Konuş kameraya" dedi.

Polislerin geleceğini duyan şahıslar ise araçları çekmek zorunda kaldı. Kısa süren gerginlik şahısların yolu açmasıyla son buldu.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.