Yağmur Geygel Oral, CHP Kadın Kolları İl Başkan Adayı Oluyor

Yağmur Geygel Oral, CHP Kadın Kolları İl Başkan Adayı Oluyor
Yağmur Geygel Oral'ın 13 Temmuz Cumartesi günü gerçekleştirilecek CHP İl Başkanlığı seçimlerinde Kadın Kolları Başkanlığı için aday olması bekleniyor.

Kulis bilgilerine göre, CHP Kadın Kolları'nın Cumartesi günü yapılacak olan il başkanlığı seçimlerinde Yağmur Geygel Oral'ın aday olacağı konuşuluyor. Partinin içindeki kaynaklar, Oral'ın adaylığının büyük bir destek bulacağını ve kadın kolları çalışmalarına yeni bir ivme kazandıracağını belirtiyor.

Gençlik kollarından beri partisinde aktif rol alan Yağmur Geygel Oral, il başkan yardımcılığı ve milletvekili adaylığı görevlerinde bulunmuştur. Yağmur Geygel Oral, partinin genç ve dinamik isimlerinden biri olarak biliniyor ve özellikle kadın hakları konusunda yaptığı çalışmalarla tanınıyor. Seçim sürecinin partinin kadın kolları yapısında önemli değişikliklere yol açabileceği ifade ediliyor.

whatsapp-gorsel-2024-07-10-saat-22-34-35-19344b4b.jpg

CHP Kadın Kolları'ndaki bu gelişmeler, partinin önümüzdeki süreçte kadın temsiliyetini daha da güçlendirme çabalarının bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.

İlgili Haberler

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.