Üsküdar Belediyesi 5 bin TL pazar desteğine nereden, nasıl başvurulur, hangi evraklar gerekiyor, son başvuru tarihi ne zaman?

Üsküdar Belediyesi 5 bin TL pazar desteğine nereden, nasıl başvurulur, hangi evraklar gerekiyor, son başvuru tarihi ne zaman?
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş tarafından açıklanan emeklilere 5 bin TL pazar desteği ödemelerinin detayları ve başvuru koşulları belli oldu.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve gelen Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’tan emekliler için büyük destek! Başkan Dedetaş, bir süredir belediye meclisinin gündeminde olan emeklilere yıllık 5 bin lira pazar desteği projesinin hayata geçirildiğini açıkladı. Haberin duyulmasının ardından İstanbul’un Üsküdar ilçesinde ikamet eden emekli vatandaşlar, 5 bin TL’lik pazar desteğinden yararlanmak için yapılması gerekenleri merak etmeye başladı. Peki Üsküdar Belediyesi’nin emekliler için sağladığı 5 bin TL’lik pazar desteğine nasıl başvuru yapılır, başvuru sırasında hangi evraklar gerekiyor, son başvuru tarihi ne zaman? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları…

5 bin TL pazar yardımına nasıl başvurulur?

Üsküdar Belediyesi tarafından hayata geçirilen emekliler için yılda 5 bin liralık pazar desteği için başvurular iki farklı yöntemle yapılıyor. İlk olarak online işlem yapmak isteyenler Üsküdar Belediyesi internet sitesi üzerinden başvurularını yapabiliyorken, Üsküdar Belediyesi’ne bizzat giderek de Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü üzerinden işlemler tamamlanıyor.

Üsküdar Belediyesi 5 bin lira pazar desteği için hangi evraklar gerekiyor?

Belediye tarafından ilçede ikamet eden emekli vatandaşlar için sağlanan yıllık 5 bin TL pazar desteği başvurularında istenen evraklar da belli oldu.

Buna göre destek ödemelerini almak isteyenlerin şu evrakları hazır etmeleri gerekiyor:

- Nüfus cüzdanı fotokopisi,
- Cep telefonu numarası,
- Emekli aylık bilgisi,
- İkametgah belgesi,
- Tapu bilgileri sorgulama, adıma tescilli araç sorgulama ( e-devlet üzerinden)

Üsküdar Belediyesi 5 bin TL pazar yardımı başvuru tarihleri

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş tarafından açıklanan Üsküdarlı emekli vatandaşlara yılda 5 bin TL’lik pazar alışverişi desteği projesinin başvuru tarihleri de açıklandı. Başvurular 15 Mayıs 2024 Cumartesi günü başlayarak, 25 Mayıs 2024 Cumartesi gününe kadar sürecek.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.