TEM Otoyolu'nda ölümle dans: Makas atarak ilerledi, genç kızın ilginç halleri ise pes dedirtti

TEM Otoyolu'nda ölümle dans: Makas atarak ilerledi, genç kızın ilginç halleri ise pes dedirtti
Beylikdüzü'nde makas atarak ilerleyen araçtan genç kızın ilginç hareketleri gündem oldu

TEM Otoyolu Beylikdüzü istikametinde ilerleyen bir otomobilin makas atarak yolda ilerlemesi trafiği tehlikeye sokarken aracın açılan tavanından genç kızın yaptığı ilginç hareketler ise herkesi korkuttu.

TEM Otoyolu Küçükçekmece - Altınşehir mevki Beylikdüzü istikametinde bir otomobilin akan trafikte makas atarak ilerlemesi sürücüleri çileden çıkarttı. Sabah saatlerinde kaydedilen görüntülerde otomobil sürücüsü araçların arasından ani manevralarla makas atarken, araçta bulunan genç kızın aracın açılan tavanından çıkarak yaptığı dengesiz hareketler görenleri tedirgin etti.

qq.webp

Alkollü oldukları iddia edildi

Bir başka sürücünün cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde 34 GVE 106 plakalı araçtan çıkan genç kızın yaptığı hareketler bilincinin yerinde olmadığı ve alkollü olduğu iddia edilirken, aracın sürücüsünün ise genç kızın araçtan dışarı çıkmasına aldırış etmeden makas atarak trafikte ilerlemesi görenleri hayrete düşürdü.

dsec-001.jpg

Yaşanan o anlarda diğer sürücüler, olası bir kazadan kıl payı kurtulurken yaşanan ihmal dolu anlara ise vatandaşlar isyan etti. Görüntüler kısa sürede hızla yayılmasıyla video hızla gündem oldu.

İlgili Haberler

Kaynak:Güray Varol

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.