Sirkeci-Kazlıçeşme tren hattı ücretsiz olacak!

Sirkeci-Kazlıçeşme tren hattı ücretsiz olacak!
İstanbul'da bugün açılışı yapılan Kazlıçeşme-Sirkeci tren hattı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasıyla vatandaşlara ücretsiz olacak.

11 yıl aradan sonra yenilenerek tekrar hizmete açılan Kazlıçeşme-Sirkeci tren hattı bugün açılışı gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarihi tren hattının açılışında konuşma yaparak vatandaşlara müjdeli haberi verdi.

Sirkeci-Kazlıçeşme tren hattı ücretsiz olacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı açıklamaya göre; Sirkeci-Kazlıçeşme tren hattı 15 gün boyunca vatandaşlara ücretsiz olacak. Yolculuk tarihi yarımadadan başlayarak toplamda 8 istasyondan oluşuyor. Sirkeci-Kazlıçeşme arası ise 20 dakikada gerçekleşmiş olacak.


Sirkeci-Kazlıçeşme tren hattı kaç duraktan oluşuyor?

Bugün açılışı yapılan Sirkeci-Kazlıçeşme tren hattı 8 duraktan oluşmaktadır. Bu duraklar; Sirkeci, Cankurtaran, Kumkapı, Yenikapı, Cerrahpaşa, Kocamustafapaşa, Yedikule, Kazlıçeşme durakları arasında hizmet verecektir.

154317.jpg

Sirkeci-Kazlıçeşme tren hattı kaç gün bedava olacak?

Marmaray açılmadan önce faaliyetini sürdüren ve 11 yıl sonra restore edilerek hayata geçirilen Sirkeci-Kazlıçeşme tren hattı açılışının ardından 15 gün boyunca vatandaşlara bedava olarak hizmet verecek. Sirkeci-Kazlıçeşme tren hattı 26 Şubat 2024 Pazartesi günü ücretsiz olarak başlayacak, 11 Mart 2024 Pazartesi tarihine kadar ücretsiz olarak kullanılabilecek.

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.