Silivri’de Depreme Duyarlılık Sergisi açıldı

Silivri’de Depreme Duyarlılık Sergisi açıldı
Silivri’de açılan Depreme Duyarlılık Sergisi’nde 25 yıl önce yaşanan 17 Ağustos depreminde yaşanan acılar bir kez daha gözler önüne serildi.

İstanbul’un Silivri ilçesinde 17 Ağustos 1999 depreminin 25. yıl dönümünde TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Silivri Temsilciliği tarafından Depreme Duyarlılık sergisi açıldı.

Silivri’de TMMOB Silivri Temsilciliği tarafından Silivri Belediyesi Sergi Salonu’nda “Depreme Duyarlılık Sergisi” açıldı. Sergiye, Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu ile Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel de katıldı.

Sergiyi gezdikten sonra bir konuşma yapan Başkan Balcıoğlu, anlamlı etkinliğin önemine dikkat çekerek, deprem gerçeğine hatırlatma yaptı.

Balcıoğlu konuşmasında; “Geçmişte yaşanan derin yaraların unutulmadığını ve depremin ardından geride kalan izlerin hala hatırlandığını söyleyerek, “Bu sergi, hepimize deprem gerçeğini bir kez daha hatırlatıyor. Bu anlamlı sergiyi düzenleyen TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Silivri Temsilcisi Mustafa Perçemli'ye ve emeği geçen herkese yürekten teşekkürler” diye konuştu.

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.