Silivri'de 12. Geleneksel Topatan Kavunu ve Bamya Festivali, Ekin Uzunlar'ın konseriyle son buldu

Silivri'de 12. Geleneksel Topatan Kavunu ve Bamya Festivali, Ekin Uzunlar'ın konseriyle son buldu
Silivri'nin bu yıl 12'ncisi düzenlenen Selimpaşa Topatan Kavunu ve Bamya Festivali sanatçı Ekin Uzunlar'ın konseriyle sona ererken binlerce Silivrili konsere akın etti.

Silivri'nin verimli topraklarında yetişen ve ilçenin simge ürünlerinden Topatan Kavunu ve Bamya'nın tanıtımı için her yıl düzenlenen festivale vatandaşlar yoğun katılım sağladı. Bu yıl 12'ncisi düzenlenen Selimpaşa Topatan Kavunu ve Bamya Festivali kapsamında Karadenizli sanatçı Ekin Uzunlar sahne aldı.

İlçenin çiftçilerinin emeklerini desteklemek, Topatan kavunu ve Bamya'nın tanıtımının hedeflendiği festivalde başta Silivri halkı olmak üzere çevre ilçelerden de festivale ilgi yoğundu.

guf3yhlx0aejyet.webp

Selimpaşa "Ekin Uzunlar" ile coştu

Selimpaşa Limanı'nda gerçekleşen 12. Geleneksel Topatan Kavunu ve Bamya Festivali, renkli anlara sahne olurken Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu konser öncesi sahneye çıkarak hemşehrilerine seslendi.

Bora Balcıoğlu konuşmasına Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün sözlerinden alıntı yaparak "Türkiye'nin gerçek sahibi ve efendisi üretici olan köylüdür. Bizler de o büyük liderin bir çift mavi gözün ışığında açtığı hedefe gösterdiği yoldan durmadan ilerleyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu'nun konuşmasının ardından Karadeniz müziğinin sevilen ismi Ekin Uzunlar'a çiçek takdim edildi. Sunucu Özlem Yıldız, Bora Balcıoğlu ve Ekin Uzunlar ile hatıra fotoğrafı çekilip konser başlamış oldu.

guf3yhyxeaerjbl.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.