Şampiyonluğa giden maçlar daha tamamlanmadan Galatasaray taraftarı kutlamalara başladı

Şampiyonluğa giden maçlar daha tamamlanmadan Galatasaray taraftarı kutlamalara başladı
Bu akşam nefeslerin tutulduğu Süper Lig'in 2023-2024 sezonu şampiyonluğunun belirleyeceği maçta Galatasaray daha sahaya çıkmadan taraftarı takımını şampiyon ilan ederek sokaklarda tur attı.

İstanbul'da bugün bir sarı kırmızılı taraftar, Galatasaray daha Konyaspor ile gerçekleşecek maça başlamadan takımını şampiyon ilan etti. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçen bir arazi aracı, Galatasaray'ın logosu ve renkleriyle aracını kaplatarak sokak sokak gezdi.

Kupa ile gezerek şampiyonluk sevincine erken başladı

Galatasaray taraftarı aracının üstüne bağladığı kupa ile Süper Lig'in 2023-2024 sezonu şampiyonluğu için 1 puana ihtiyacı olan sarı kırmızılı takımını şampiyon ilan ederek gövde gösterisinde bulundu. O anlarda bir sürücü, fanatik aracın yanından geçerken cep telefonu kamerasıyla görüntüleri kaydetti.


Süper Lig'in şampiyonu bu akşam belli olacak

İstanbul'da bu akşam iki ezeli takımın oynayacağı maçlarda 2023-2024 sezonunun şampiyon takımı belli olacak. Galatasaray, saat 19:00'da Konyaspor maçı ile, Fenerbahçe ise sahasında İstanbulspor ile kıyasıya mücadele verecek.

Galatasaray, Konyaspor ile oynayacağı maçında 1 puan almayı başarırsa Süper Lig'in bu sezonki şampiyonu olacak. Fenerbahçe ise İstanbulspor'u mağlup etmesi durumunda Konya'dan gelecek habere kilitlenecek. Galatasaray ve Fenerbahçe arasında 3 puan farkı olmasıyla Süper Lig'in 2023-2024 sezon şampiyonluğunun düğümü bu akşam çözülecek.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.