Rekor katılım: 'Uluslararası Güler Ertan Fotoğraf Yarışması'nın sonuçları açıklandı

Rekor katılım: 'Uluslararası Güler Ertan Fotoğraf Yarışması'nın sonuçları açıklandı
2 bin 527 fotoğraf sanatçısının 9 bin 465 fotoğrafla yarıştığı "Uluslararası Güler Ertan Fotoğraf Yarışması”nın sonuçları paylaşıldı.

25.Uluslararası İstanbul Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali bünyesinde gerçekleştirilen “Uluslararası Güler Ertan Fotoğraf Yarışması”nın sonuçları açıklandı.

Düzenlenen yarışmaya bu yıl rekor katılım sağlandı. 13.sü gerçekleştirilen dünyanın dört bir yanından 2 bin 527 fotoğraf sanatçısının 9 bin 465 fotoğrafla yarıştığı yarışmada sonuçlar belli oldu.

Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan açıklamasında yarışmaya eserlerini gönderen tüm fotoğraf sanatçılarına teşekkür, dereceye giren fotoğrafçıları da tebrik edildi.

Paylaşımda Uluslararası ‘Güler Ertan’ Fotoğraf Yarışması’nda dereceye girerek ödüle layık görülen ve kabul alan fotoğraflar ve fotoğraf sanatçılarının tam listesi için link bırakıldı.

Büyükçekmece Belediyesi tarafından yapılan açıklama şöyle:

25.Uluslararası İstanbul Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali bünyesinde gerçekleştirilen ve bu yıl rekor bir katılımla 13.sü gerçekleştirilen dünyanın dört bir yanından 2 bin 527 fotoğraf sanatçısının 9 bin 465 fotoğrafla yarıştığı “Uluslararası Güler Ertan Fotoğraf Yarışması”nın sonuçları açıklandı.

Yarışmaya eserlerini gönderen tüm fotoğraf sanatçılarına teşekkür ediyor, dereceye giren değerli fotoğrafçılarımızı tebrik ediyoruz.

Serbest renkli, serbest siyah beyaz ve kültürel miras kategorilerinde fotoğrafların yarıştığı Uluslararası ‘Güler Ertan’ Fotoğraf Yarışması’nda dereceye girerek ödüle layık görülen ve kabul alan fotoğraflar ve fotoğraf sanatçılarının tam listesi aşağıdaki linktedir.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.