Pendik'te AVM'de telefon dolandırıcısı pes dedirtti: 10 bin TL'ye iPhone satmaya çalıştı

İstanbul Pendik'te bulunan bir AVM'de, telefon dolandırıcısı görenlere pes dedirtti. Dolandırıcı binlerce lira değerindeki telefon markasını düşük fiyatla vatandaşlara satmaya kalktı.

İstanbul'un Pendik ilçesinde bulunan bir AVM'de, dolandırıcılık vakası yaşandı. Viaport AVM olarak bilinen ilçenin ünlü alışveriş merkezinin bahçesinde bir dolandırıcı, vatandaşın yanına yaklaşarak 70 bin TL'lik iPhone'u 10 bin TL'ye satmaya çalıştı.

HAVALİMANI GÖREVLİSİ OLDUĞUNU İDDİA ETTİ

Elindeki poşette Apple Watch, iPhone ve parfüm olduğunu söyleyen şahıs, havalimanı görevlisi olduğunu ve ürünleri hastane ücreti ödemek için mecburen sattığını iddia etti.

"SEN APPLE WATCH'UN NE KADAR OLDUĞUNU BİLİYOR MUSUN?"

Şahıs, ürünleri satın almak istemeyen motosikletli adama ise sinirlenerek tepki gösterdi. "Sen bilirsin. Sen Apple Watch'un ne kadar olduğunu biliyor musun?" diyen adama karşılık, vatandaş da motosikleti 5 bin TL'ye sattığını söyledi.

BİRÇOK VATANDAŞA AYNI NUMARA

Olay sonrası sosyal medyada o anların görüntüsü paylaşıldı. Videoyu izleyen vatandaşlar ise aynı dolandırıcıyla kendilerinin de aynı AVM'de karşılaştığını, aynı olayı yaşadıklarını ifade etti.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.