Oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

Oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti
Yüksek Sosyete, Kasaba Doktoru ve Unutma Beni gibi dizilerde oynayan başarılı oyuncu Gülşah Çomoğlu bugün hayatını kaybetti.

Rol aldığı Yüksek Sosyete, Kasaba Doktoru ve Unutma Beni gibi dizilerde oynayan başarılı oyuncu Gülşah Çomoğlu, 2 yıldır mücadele verdiği kanser hastalığına yenik düştü. 38 yaşındaki oyuncunun vefat haberini sanatçı dostları duyurdu.


Gülşah Çomoğlu, 2 yıldır lenf kanseri ile mücadele veriyordu. Gülşah Çomoğlu'nun eşi Gökhan Günal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Çomoğlu'nun cenazesinin 30 Mayıs 2024 Perşembe günü öğle namazına müteakip Altunizade Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nden kaldırılacağını belirtti. Gülşah Çomoğlu'nun naaşı Kanlıca mezarlığına defnedilecek.

gulsah-comoglu-kimdir-nereli-kac-yasinda.webp

Gülşah Çomoğlu kimdir, kaç yaşında, neden hayatını kaybetti?


Gülşah Çomoğlu, 30 Mayıs 1986'da Ankara'da doğumludur. Çomoğlu, Bilkent Üniversitesi Konservatuvar Bölümünden mezun oldu. İki Efendinin Kuşağı, Troyalı Kadınlar, Kafatası, Yeşil Kuş, Tanrı gibi tiyatro oyunlarında sahne aldı. Unutma Beni, Yüksek Sosyete, Kasaba Doktoru gibi dizilerde izleycisinin beğenisini kazandı.

2018 yılında Gökhan Günal ile evlenen Gülşah Çomoğlu'nun 2 yaşında Pera isimli bir kızı vardır. Gülşah Çomoğlu, 2 yıldır lenf kanseri tedavisi görüyordu.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.