Ekrem İmamoğlu’ndan Sinem Dedetaş’a ziyaret!

Ekrem İmamoğlu’ndan Sinem Dedetaş’a ziyaret!
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’a tebrik ziyaretinde bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve gelen veya mevcut görevlerine devam eden ilçe belediye başkanlarını ziyaret etmeyi sürdürüyor. İmamoğlu son olarak seçimlerde AK Parti’den CHP’ye geçen ve Sinem Dedetaş’ın başkanlık koltuğuna oturduğu Üsküdar Belediyesi’ni ziyaret etti.

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu makamında ağırladı. İmamoğlu’nun Dedetaş’a tebrik ziyaretinde iki başkan ve kurmayları ortak masa toplantısı gerçekleştirdi.

Üsküdar ilçesinin sorunlarının ve çözüm yollarının ele alındığı toplantının ardından İmamoğlu ve Dedetaş iş birliği mesajı verdi.

Sinem Dedetaş, Ekrem İmamoğlu’nun ziyaretini kişisel sosyal medya hesabından şu sözlerle paylaştı:

“Bugün Üsküdar’da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu ve ekibini ağırladık. Ortak masa toplantımızı gerçekleştirerek Üsküdar'ın var olan sorunlarına çözüm bulmak için iş birliği içerisinde yapacağımız çalışmaları konuştuk, önümüzdeki 5 yılı değerlendirdik. Sosyal belediyecilik anlayışımız ve ortak akıl ile Üsküdar'da başarılı işlere imza atacak, bu başarıyı ivmesini yukarıya hep birlikte taşıyacağız.”

Ekrem İmamoğlu ise buluşmaya dair mesajında; “Üsküdar’da da ortak masa toplantımızı yaptık. Üsküdar Belediye Başkanımız Sinem Dedetaş ve çalışma arkadaşlarıyla Üsküdar’da ortak yapacağımız çalışmaları değerlendirdik.” ifadelerine yer verdi.

İlgili Haberler

Kaynak:Hediye Tarakçı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.