Oğuzhan Uğur'dan okul müdürü İbrahim Oktugan'ın öldürülmesine tepki: 'Yıllardır kötülüğü de dışarıdan ithal ediyoruz'

Oğuzhan Uğur'dan okul müdürü İbrahim Oktugan'ın öldürülmesine tepki: 'Yıllardır kötülüğü de dışarıdan ithal ediyoruz'
Oğuzhan Uğur, Iraklı öğrenci tarafından öldürülen İbrahim Oktugan'ın ortaya çıkan son görüntülerin ardından "Biz, yıllardır kötülüğü de dışarıdan ithal ediyoruz. İşte bu hiç normal değil. Bilmediğimiz, tanımadığımız bir kötülük bu" dedi.

Eyüpsultan'da özel bir lisenin müdürü İbrahim Oktugan, okuldan atılan Irak asıllı Y.K. tarafından öldürülmüştü. 17 yaşındaki Iraklı lise öğrencisi Y.K. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Öğretmenin Iraklı tarafından öldürülmesi ilerleyen zamanlarda sığınmacıların Türkiye'ye yaratacağı olası sorunları gündeme getirirken Babala TV'nin kurucusu ve sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur'dan konuya dair çarpıcı yorum geldi.

Iraklı öğrenci tarafından öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan'ın son görüntülerine ait videoyu sosyal medya hesabından alıntılayan Oğuzhan Uğur, "Avrupa’nın üç ülkesinin nüfusuna eş yabancı nüfusumuz var şu an. Yarın ne olur bilmem ama 10 sene sonra kuracakları partiyi birinci parti yapabilecek sayıya ulaşacaklar." dedi.

Oğuzhan Uğur, X hesabı üzerinden şu yorumu yaptı:

Kahroluyorum. Her şeyimiz vardı aslında, sebzemiz, meyvemiz, yemişimiz, sığırımız, balığımız. Ancak biz bunları bize veren toprağı işlemek yerine üzerine beton inşa etmekle meşgul olduk. Aynı betona hayvancıyı yerleştirdik, balıkçılar emlakçı oldu. Şaşalı binalarla pazarlandı şehir hayatı, köyler boşaldı, tatil köyü oldu. Şimdi çoğu şeyi dışarıdan ithal ediyoruz. İhtiyaç tabii, üretmiyorsan satın alacaksın. Normal. Bir de çok kötü insanlarımız vardı bizim mesela… Henüz onlarla bile baş edemiyorduk. Fazlasına ihtiyaç yoktu, hatta haddinden fazla yetiştiriyorduk. Buna rağmen biz, yıllardır kötülüğü de dışarıdan ithal ediyoruz. İşte bu hiç normal değil. Bilmediğimiz, tanımadığımız bir kötülük bu

"Avrupa’nın üç ülkesinin nüfusuna eş yabancı nüfusumuz var"

Avrupa’nın üç ülkesinin nüfusuna eş yabancı nüfusumuz var şu an. (Şu an demek önemli, kim bilir bu yazıyı yazarken sınırdan kaç kişi daha girdi.) Yarın ne olur bilmem ama 10 sene sonra kuracakları partiyi birinci parti yapabilecek sayıya ulaşacaklar. İçimizdekilerin %15’i de sığınmacıların tarafında desek… 10 sene iyimser bir tahmin olur. Tek ümidim yüzdeyi oluşturan diğerleri, yani bu düşüncelerime hak verenler. Bunun normal olmadığını görenler. Allah bu anormallik vesilesiyle Türkiye Cumhuriyetine gelecek biçenlere fırsat vermesin. İbrahim hocamızın adı Milletin uyanmasına vesile olan öğretmen diye anılsın, Rabbim mekanını cennet eylesin. Yakınlarına ve öğrencilerine sabır dilerim.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.