Ekrem İmamoğlu Kemal Sunal'ı andı

Ekrem İmamoğlu Kemal Sunal'ı andı
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kemal Sunal'ın ölüm yıl dönümünü unutmadı. İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Kemal Sunal'ı andı.

İmamoğlu yaptığı paylaşıma, Kemal Sunal Müzesi'nin yapılış aşamasını anlatan bir video ekledi. Videoda ünlü sanatçı Sunay Akın; Kemal Sunal'ın çocukları Ali Sunal ve Ezo Sunal'da yer aldı.

Yayınladığı gönderide Kemal Sunal'ın “Sevgi ölmez, ölmesine izin vermeyiz.” sözüne yer veren İmamoğlu, şu ifadeleri kullandı :"Kemal Sunal’ın sözüydü: “Sevgi ölmez, ölmesine izin vermeyiz.” Biz de izin vermedik.

#KemalSunal'ın anısını yaşattığımız bu müze her gün yeni ziyaretçilerine kapılarını açıyor. Bu vesileyle usta sanatçımızı vefat yıl dönümünde saygıyla anıyorum."

Kemal Sunal Müzesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, önceden Anadolu Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü için kullanılan binayı değiştirerek Kemal Sunal Müzesi'ne dönüştürdü. Tükiye'nin en sevilen sanatçılarından Kemal Sunal'ın hatırasını yaşatmayı amaçlayan müze, 15 Mart 2024 tarihinde ziyarete açıldı. Müze, pazartesi hariç her gün ücretsiz olarak halkın ziyaretine açık.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.