Mesut Kösedağı’ndan Murat Kurum’a “Kadıköy” yanıtı!

Mesut Kösedağı’ndan Murat Kurum’a “Kadıköy” yanıtı!
Katıldığı bir programda, “Kadıköy Bağdat Caddesi’nde insanlar huzurla dolaşamıyor” diyen AK Parti İBB adayı Murat Kurum’a ilk yanıt, CHP’nin ilçe başkan adayı Mesut Kösedağı’ndan geldi.

CHP’nin Kadıköy Belediye Başkan adayı Mesut Kösedağı, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum’un “Bağdat Caddesi’nde artık yürünmüyor” sözlerine paylaştığı video ile yanıt verdi. Kadıköy’ün caddelerinden paylaşımlar yapan Kösedağı, ilçenin gezilemeyen tek mahallesinin ise Fikirtepe olduğunu belirterek sebeplerini sıraladı.

Kişisel X hesabından Murat Kurum’a cevaben videolu bir paylaşımda bulunan Mesut Kösedağı hem Bağdat Caddesi’ni hem de Fikirtepe’yi gezdi. Bağdat Caddesi’nde rahatlıkla yürünebildiğini belirten Kösedağı, Fikirtepe’de ise Kurum’un imza attığı projeler nedeniyle yürünemediğini dile getirdi.

Kösedağı’nın paylaşımında şu ifadeler yer aldı: “Sayın Kurum isterseniz Bağdat Caddesi’ni size sokak sokak gezdireyim, tanıtayım. Esnafımızla, Kadıköylü halkımızla biz rahatça yürüyebiliyoruz. Asıl yürünemeyen yer, sizin imzanızın bulunduğu Fikirtepe’dir. Uzun zamandır görmediğinizi düşünerek size de göstermek isterim.”

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.